"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sandıklara sahip çıkacağız

06 Haziran 2019, Perşembe 20:45
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Sandıklara sahip çıkıldığı takdirde ki çıkacağız. Her ilçeye seçim günü 4 milletvekili düşecek. Her sandığın başında bir avukat arkadaşımız görevli olacak” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ramazan Bayramı dolayısıyla partisinin genel merkezinde partililerle bayramlaştı. Bayramlaşma programında gazetecilere açıklamalarda bulunan Akşener, Ramazan Bayramı’nın Türk milletine bereket, hayır, barış, birlik ve beraberlik getirmesini diledi. Akşener, 23 Haziran’da İstanbul’da seçimlerin tekrarlanacağını anımsatarak, “İstanbul’da yaptığımız çalışmalarda Sayın İmamoğlu, bu seçimi kazanacak gibi görünüyor. Dolayısıyla bir kafa karışıklığı yayılmaya çalışılıyor. Ona  kimsenin itibar etmemesi lâzım, sandıklara sahip çıkıldığı takdirde ki çıkacağız. Her ilçeye seçim günü 4 milletvekili düşecek. Her sandığın başında bir avukat arkadaşımız görevli olacak. Dolayısıyla milletimizin bu milli irade gaspına, milli irade hırsızlığına bir cevap vereceğini biliyoruz. Sayın İmamoğlu sadece Millet İttifakı’nın adayı iken şu anda 16 milyon İstanbullunun adayı olmuştur. Her şey iyi olacak, her şey iyi ve güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu karara amenna diyecek mi?

Akşener, “Seçmenin kafasının karıştırılmasına yönelik davranış biçimlerini biz siyasilerin engellemesi gerekiyor. Seçmen görevini yapacak, yaptığı takdirde göreceksiniz Sayın İmamoğlu, 23 Haziran’da da bu seçimi kazanacak ve çok merak ediyorum, bu defa Sayın Erdoğan bu karara amenna diyecek mi?” ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, hakimlerin yer değişikliğiyle ilgili konularda YSK’nin değil HSK’nin yetkili olduğuna dair değerlendirmesi sorulan Akşener, Erdoğan’ın son dönemdeki hiçbir sözünü anlamadığını belirtti. “Anladığım tek bir şey var, ‘İstanbul’u her şartta, ne pahasına olursa olsun istiyorum’ tavrını anlıyorum bir tek” diyen Meral Akşener, Erdoğan’ın sokaktan uzaklaştığını söyledi. Şube müdürü konumundakilerin AKP genel başkan yardımcılarını azarladığı yeni bir dönemde olunduğunu savunan Akşener, “AKP’nin kurumsal yapısının, onu yöneten insanların sarayda bürokrasi görevini yürütenler karşısında kıymetiharbiyesinin kalmadığı bir dönemden geçiyoruz. Saraylar yeni bir kültür, yeni değerler silsilesi oluşturur ve vatandaştan kopulmasını sağlarlar. Sayın Erdoğan bu pozisyonda, şu anda onun için ne söylediğini ne kendi anlıyor ne biz anlıyoruz” dedi.

 

Etiketler: meral akşener
Okunma Sayısı: 1108
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı