Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Anelka için özel program

Fenerbahçe’de, sakatlığı olduğu bildirilen Fransız futbolcu Nicolas Anelka’ya özel antrenman programı uygulandığı açıklandı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Anelka ile ilgili olarak teknik direktör Zico’nun isteği doğrultusunda PAF takımı ile idmanlara çıktığı yönünde yazılan haberlerin gerçeği yansıtmadığı vurgulanarak, ‘’Oyuncumuz, kasığındaki ağrı ve kendisine uygulanan antrenman programı nedeni ile havuzda çalışmaktadır’’ denildi.

Açıklamada, ‘’Oyuncumuz her zaman olduğu gibi bugün de sabah saatlerinde Fenerbahçe Samandıra Kamp Merkezinde bulunan havuzda tedavisini ve çalışmalarını sürdürmüştür’’ denildi.

Güngören’le hazırlık maçı

Turkcell Süper Ligi’nde 19 Ağustos Cumartesi günü Çaykur Rizespor’u ağırlayacak olan Fenerbahçe, bugün Lig (B) 1. Grup takımlarından Güngören Belediyespor ile hazırlık maçı yapacak. Fenerbahçe Samandıra Kamp Merkezindeki karşılaşma saat 18.00’de başlayacak.

F. Bahçe taraftarı transfer istiyor

Fenerbahçe taraftarı, futbol takımına transfer yapılmasını istiyor. Fenerbahçe hakkında yayın yapan ‘’www.1907haber.com’’ adresli sitede yapılan “Fenerbahçe’nin transfer politikasından memnun musunuz? Takviye yapılmalı mı?’’ sorulu ankete katılan 5 bin 846 taraftarın yüzde 85.72’si transfer politikasından memnun olmadığını ve takıma transfer yapılması gerektiği yönünde oy kullandı. Transfer yapılmasını istemeyenlerin oranı ise yüzde 14.28’de kaldı.

16.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Elemeler öncesi son sınav

  M. Nobre: Şampiyon olmak istiyoruz

  Anelka için özel program

  Trabzon transfere yöneldi

  Shaq’a Çinli sponsor

  Yılın futbolcusu adayları belirlendi

  Buffon'dan iyi haber

  Ersan, NBA’ye hazırlanıyor

  İran Denizli’yi sevdi

  Denizli, telafi peşinde

  Antep’te Trabzon mesaisi

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004