Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Zamlar Salı'ya kaldı

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, “Geçtiğimiz süreçte görüşmelerde iki oturum gerçekleştirildi ve henüz konunun değerlendirilmesi aşamasında sonuç denilebilecek bir konu olmadı” dedi.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, Türk-İş Genel Başkanı Salih Kılıç’ı ziyaret etti. Akyıldız, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, siyasi iradenin 2007 yılındaki değerlendirilmelerin somutlaştırılması için yazılı bir metnin verilmesi gerektiğini kaydederek, bu süreçte konunun ciddiyetini ve titizliğini korumaya Türkiye Kamu-Sen olarak kararlı olduklarını dile getirdi.

Akyıldız, kamu çalışanlarının haklarının içerisinde grev ve toplu sözleşme haklarının olmadığını söyleyerek, bu konuda kamuoyunun desteğini alacaklarını kaydetti. Akyıldız, Türk-İş’e kamu çalışanlarının haklarının geliştirilmesi konusunda destek vermeye geldiklerini vurguladı.

Türk-İş Genel Başkanı Salih Kılıç da, açlık sınırının 537 YTL, yoksulluk sınırının ise bin 800 YTL olduğunu vurgulayarak, “647 YTL’lik talebin bin YTL’ye çıkarılmasının makul olduğunu düşünüyoruz” dedi.

/ ANKARA

19.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Formula 1’den 50 milyon Euro bekleniyor

  Konut kredisiyle vergi takibi

  Organik tarım cahiliyiz

  Zamlar Salı'ya kaldı

  “İşveren de özverili olmaya alışsın”

  Çalışanların yüzde 44’ü asgarî ücretli

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004