Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Zico'nun hakem tepkisi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, Sakaryaspor maçında yapılan hakem hatalarını değerlendirirken, her takıma eşit davranılmasını istedi. Brezilyalı teknik adam, Tahir Kıran'ın yaptığı açıklamaları da talihsiz olarak değerlendirirken, Kezman hakkında yapılan spekülasyonlarla ilgilenmediğini söyledi.


Efsane pilot bırakıyor

Alman basınında çıkan bir haberde, Ferrari'nin başarılı Alman pilotu Michael Schumacher'in sezon sonunda pistlere veda edeceği iddia edildi. Almanya'n

Millî karatecilerden Lübnan'a yardım

Türkiye Karate Milli Takımı sporcuları, dünya şampiyonasından kazandıkları nakit ödülleri Filistin ve Lübnan’a bağışladı.


  Fenerbahçe Ülker İtalya'da galip

Türkiye Basketbol Ligi'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe Ülker, İtalya kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Castallo'yu 76-73 yendi.


  Beşiktaş: Tuncay'la ilgilendiğimiz asılsız

Beşiktaş Kulübü, basında iddia edildiği gibi, Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Tuncay Şanlı ile kesinlikle ilgilenmediğini açıkladı.


  Dil sorunu başına iş açtı

İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen ünlü İngiliz futbolcu David Beckham'ın kendisine yöneltilen İspanyolca bir soruyu anlamayıp yanlış cevap vermesi, eşi Victoria'nın hamile olduğu haberlerinin çıkmasına neden oldu.


  Olimpiyat Stadı hazır

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nın artık büyük maçlara hazır olduğunu ve özellikle ulaşım konusunda hiç bir problemin kalmadığını açıkladılar.


  Ağır suçlama



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004