Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Zico'nun hakem tepkisi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, Sakaryaspor maçında yapılan hakem hatalarını değerlendirirken, her takıma eşit davranılmasını istedi. Brezilyalı teknik adam, Tahir Kıran'ın yaptığı açıklamaları da talihsiz olarak değerlendirirken, Kezman hakkında yapılan spekülasyonlarla ilgilenmediğini söyledi.

2008 Avrupa Şampiyonası için şimdi bir değerlendirme yapmanın erken olduğunu ifade eden Brezilyalı teknik adam, "Milli takım çalışmalara yeni başladı. Ama başlangıcı iyi yapmak çok önemli" dedi.

Ligde son hafta oynadıkları Sakaryaspor maçında 3 puan kaybettiklerini hatırlatan Zico, "Bu karşılaşmada hakem hataları vardı. Çok fazla konuşmak güzel değil ama biz hiç bir zaman yardım istemiyoruz. Tabii ki başkalarının da kayrılmasını istemiyoruz. Eşit bir yönetim olsun sadece. Tuncay'ın bir golü verilmedi. Onların ilk attıkları gol ofsayttı. Sonuçta üç puan kaybettik, bunlar geride kaldı. Önümüzde Antalyaspor maçı var. Şampiyonluğa oynayan takımların bu tip maçları alması lazım. Biz de elimizden gelen herşeyi sahada yapıp bu maçı almak istiyoruz" diye konuştu.

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Tahir Kıran'ın yaptığı "Fenerbahçe şampiyon olamaz" açıklamasından haberi olmadığını ifade eden Fenerbahçe teknik direktörü, "Ancak böyle bir yorumu olmuşsa bu talihsiz bir demeç" diye konuştu.

Sırp oyuncu Mateja Kezman hakkındaki ırkçılıkla ilgili polemikleri de değerlendiren Zico, "Beni söylenenler ilgilendirmiyor. Benim tek ilgilendiğim konu onun sahada ne yaptığıdır. Yeni gelen oyuncularımdan da çok memnunum. Umarım bir an önce adaptasyonları tamamlarlar. Bunun için şimdilik bir süre veremem. Ama Antalyaspor maçında gösterecekleri performans ile hem beni hem de taraftarlarımız mutlu ederler" dedi.

07.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Zico'nun hakem tepkisi

  Efsane pilot bırakıyor

  Millî karatecilerden Lübnan'a yardım

  100. yılın yabancı yıldızı Appiah

  Fenerbahçe Ülker İtalya'da galip

  Beşiktaş: Tuncay'la ilgilendiğimiz asılsız

  Dil sorunu başına iş açtı

  Olimpiyat Stadı hazır

  Ağır suçlama

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004