Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Nuri Şahin yedek kulübesine düştü

Almanya'daki Türk futbolcu potansiyeli Serdar Taşçı'yı yeni sezona yeni bir yıldız olarak hediye ederken, geçen sezon yıldızı parlayan ve İstanbul'da Alman Milli Takımına attığı golle 17 yaşında Almanya'da günün adamı olan Dortmund'lu Nuri Şahin yeni sezonda yedek kulübesinden kurtulamadı.

Öte yandan 19 yaşına 4 ay önce giren Serdar Taşçı, Stuttgart'ın deplasmanda Werder Bremen'i 3-2 yendiği maçta sahanın en iyilerindendi. Alman gazeteleri sahadaki 22 futbolcudan sadece ikisine mükemmele yakın not olan 2'yi verdi. Serdar ve takım arkadaşı Pardo en iyi notu alan isimler oldu.

Sezonun üçüncü haftasında Stuttgart'ın Dortmund'da yenildiği maçta attığı gol ve mücadelesiyle Almanya liginde haftanın karmasına girmeyi başaran Serdar Taşçı, dördüncü haftaya da damgasını vurdu. Stuttgart defansında forma giyen Serdar Taşçı, daha önce Almanya milli takımını seçen Malik Fathi ve Mesut Özil'den sonra milli takım kararını Almanya için veren futbolcu olmuştu.

Almanya 1. Ligi'nde 4. haftanın en önemli sürprizi ise geçen yılın kupa ve lig şampiyonu Bayern Münih'in deplasmanda Arminia Bielefeld'e 2-1 yenilmesi oldu. Bu maç öncesi ligde sadece tek puanı bulunan Bielefeld, Bavyera ekibine ilk yenilgisini de tattırmış oldu. Nuri Şahin'in forma giymediği maçta Dortmund evinde Hamburg'u 1-0 yendi. Maçı 80 bin 708 taraftar izledi.

Sezonun sürpriz lideri Nürnberg evinde 1-0 yenik duruma düştüyse de Bochum ile 1-1 berabere kalıp tek puanı ve liderliği kurtardı. Ligin yeni takımı Aachen evinde Mönchengladbach'ı 4-2 mağlup etti. Ancak bu karşılaşmaya ırkçılık gölgesi düştü. Aachen taraftarları Mönchengladbachlı futbolcu Kahe için ırkçı sloganlar attı. Hakem anons yaptırıp, maçı yarıda kesebileceği uyarısında bulundu.

18.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Futbol iğrenç bir meslek

  Nuri Şahin yedek kulübesine düştü

  Fenerbahçe'den Alex yalanlaması

  Gazi Koşusu'nu Sanin kazandı

  İspanyol basını Nihat'a sıfır verdi

  Beckham reklâm izni koparamadı

  Başkent takımları gol atamadı

  6. Yamaç Paraşüt birincisi Slovenya

  Ankara beraberliği Sakarya'yı üzdü

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004