Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Futbol iğrenç bir meslek

Süper Ligi'nin 6. haftasında, Bursaspor'u konuk eden Antalyaspor, ilk yarı 2-0 yenik kapattığı karşılaşmayı 3-2 kazanarak ligdeki ilk galibiyetini alarak büyük bir sevinç yaşadı. Antalyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, başarılı bir oyun sergileyen Antalyaspor'un ilk yarıda hak etmediği 2 gol yediğini ancak 2. yarı 3-2 galip olmayı başardıklarını söyledi.

İlk yarı yaşanan olayların Antalyaspor taraftarına yakışmadığını ifade den Vural, Bursasporlu taraftarların ağır tahriklerde bulunduğunu ve bununda doğru olmadığını belirtti. Maçın tamamında Antalyaspor'un üstün bir futbol sergilediğini anlatan Antalyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ilk yarıda yenen golleri bir haksızlık olarak değerlendirerek, futbol kadar iğrenç ve ürettiğini alamayan bir mesleğin olmadığını söyledi.

Maçla ilgili istatistikleri tek tek açıklayan Vural, bu istatistiklere göre Antalspor'un maçın her iki yarısında üstün ve atak bir futbol sergilediğini söyledi. Bursaspor'un maçın ilk yarısında iki pozisyon bulduğunu ve bunları gole çevirdiğini anlatan Vural, Antalyaspor'un ise en az 10 pozisyondan yararlanamadığını ifade etti.

İkinci yarıda yapılan oyuncu değişikliği ile takıma canlılık geldiğini açıklayan Vural, "Şans da bize yardım etti. Bursaspor kalecisi Ömer bir şutumuzda topu elinden kaçırdı. Bir de penaltıdan gol kazandık. Ali Bilgin'in golüyle birlikte, maçtan 3-2 galip ayrılmayı başardık. Tarihimizin en önemli maçlarından birini kazandık. Futbolcularımızı ve taraftarımızı kutluyorum." dedi.

İlk yarının sonlarına doğru yaşanan tatsız olayların başlangıcında suçun büyük bir çoğunluğunu Bursasporlu taraftarlarda olduğunu anlatan Vural, Bursasporlu oyuncuların Antalyasporlu oyucular aleyhine küfür ettiğini iddai etti. Bundan dolayı Bursasporlu yöneticileri kınadığını belirten Vural, maçın hakemi Selçuk Dereli'yi kutladığını, Ancak Selçuk Dereli'nin Bursaspor'un 2-0 önde olduğu dakikalarda kaleci Ömer'in vakit çalmaya yönelik hareketlerine neden taviz verdiğini anlamadığını söyledi.

18.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Futbol iğrenç bir meslek

  Nuri Şahin yedek kulübesine düştü

  Fenerbahçe'den Alex yalanlaması

  Gazi Koşusu'nu Sanin kazandı

  İspanyol basını Nihat'a sıfır verdi

  Beckham reklâm izni koparamadı

  Başkent takımları gol atamadı

  6. Yamaç Paraşüt birincisi Slovenya

  Ankara beraberliği Sakarya'yı üzdü

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004