Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Başkent takımları gol atamadı

Ankara'yı Süper Lig'de temsil eden Ankaraspor, Ankaragücü ve Gençlerbirliği, Süper Lig'in 6. haftasında oynadıkları maçlarda gol atma başarısı gösteremedi.

Süper Lig'de Ankara'yı temsil eden takımlardan Ankaraspor ve Ankaragücü haftayı golsüz beraberliklerle kapatırken, Gençlerbirliği kendi sahasında Vestel Manisaspor'a 5-0 mağlup oldu. Üç sezondur Ankara'yı temsil eden bu 3 takım ilk kez aynı anda bir haftayı gol atamadan geçirmiş oldu.

Başkent temsilcileri bu hafta golle tanışamazken, ligin ilk 6 haftasında da gol bulmakta bir hayli zorluk çekti. 3 takım 6 haftada 18 maç oynarken toplamda sadece 15 gol atarak, maç başına 1 gol ortalamasını tutturamadılar. Bu dönemde Ankaraspor 7 gol atarken, Gençlerbirliği ve Ankaragücü 6 maçta 4 gol atabildi. 18 maçta 15 gol atabilen Başkent temsilcileri bu süre zarfında kalelerinde 22 gol gördü. Gençlerbirliği 9 golle en çok golü kalesinde gören Ankara takımı olurken Ankaraspor 7, Ankaragücü ise 6 golü ağlarında gördü.

Ligin 6 haftası geride kalırken toplam 18 maçta 3 galibiyet alan Ankara takımları taraftarları arasında hayal kırıklığı meydana getirdi. Başkent ekipleri ilk 6 haftada 3 galibiyet alırken 10 maçtan beraberlikle 5 maçtan ise mağlubiyetle ayrıldı. İlk 6 haftada Gençlerbirliği 2 galibiyet alırken, Ankaraspor sadece bir kez son dakika golüyle Çaykur Rizespor'u mağlup etti. Ankaragücü ise 6 haftası geride kalan Süper Lig'de 4 beraberlik alarak galibiyetle tanışamadı.

18.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Futbol iğrenç bir meslek

  Nuri Şahin yedek kulübesine düştü

  Fenerbahçe'den Alex yalanlaması

  Gazi Koşusu'nu Sanin kazandı

  İspanyol basını Nihat'a sıfır verdi

  Beckham reklâm izni koparamadı

  Başkent takımları gol atamadı

  6. Yamaç Paraşüt birincisi Slovenya

  Ankara beraberliği Sakarya'yı üzdü

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004