Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

En kârlı Beşiktaş çıktı

G.Saray ve F.Bahçe'nin 2'şer puan kaybettiği 9. haftada güçlü rakibi G.Birliği'ni zor da olsa yenerek 3 puan çıkaran siyah-beyazlılar haftanın en kârlı takımı oldu.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini ve bu sezon şampiyonluğun en önemli adayı olduklarını söyledi. Sinan Vardar, Gençlerbirliği karşısında çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Rakibimiz çok koşan ve genç bir ekip. Sahada kora kor bir mücadele oldu. Biz 4-5 net gol pozisyonunu harcadık. Rakibimiz ise son iki dakikada 2 gol pozisyonu buldu. Son dakikalarda sanırım futbolcuların konsantrasyonu bozuluyor. Ancak, maçın genelinde çok iyiydik. Sahadaki herkes koştu ve mücadele etti'' diye konuştu.Beşiktaş'ın ilerleyen haftalarda çok daha iyi oynayacağını daha önce söylediğini hatırlatan Vardar, şöyle devam etti:

VESTEL'İ KUTLADI

''Diğer rakiplerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray'a oranla daha iyi oynuyoruz. Biz oynadığımız futbolun her geçen gün üstüne koyuyoruz ama rakiplerimiz her maç geriliyor. Bu arada lider Vestel Manisaspor'u ve teknik direktörü Ersun Yanal'ı da kutluyorum. Çok iyi bir çıkış yakaladılar. Bu sezon şampiyonluk yarışının 5 takım arasında geçeceğini düşünüyorum. Beşiktaş genç oyuncuların her geçen gün artan performansı ile şampiyonluğun en büyük adayıdır.''

GÖKHAN ZAN'A ÖVGÜ

Savunmada oynamasına rağmen bu sezon siyah-beyazlıların golcü isimlerinden biri olan ve Gençlerbirliği'ne de gol atan Gökhan Zan'a da değinen Vardar, ''Gökhan harika oynadı. Kendisini tebrik ediyorum'' dedi. Kaleci Runje'nin de iyi bir performans sergilediğini anlatan Vardar, takımda her futbolcunun terinin son damlasına kadar mücadele ettiğini, bunun da kendisini ümitlendirdiğini kaydetti.

TOTTENHAM MAÇI

Vardar, İngiltere'nin Tottenham Hotspur takımıyla 19 Ekim Perşembe günü oynayacakları UEFA Kupası maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Grubun en güçlü takımının Romanya'nın Dinamo Bükreş ekibi olduğunu öne süren Vardar, ''Çok güçlü bir grupta mücadele edeceğiz. İlk olarak İngiltere'de ekol olmuş Tottenham Hotspur ile karşılaşacağız. Tottenham Hotspur maçından galibiyetle ayrılırsak, gruptan çıkmak için avantaj yakalarız'' diye konuştu

17.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  En kârlı Beşiktaş çıktı

  Vestel neden şampiyon olmasın?

  İngilizler F.Bahçe'den çekiniyor

  G.Saray'a Rus hakem

  Beşiktaş'tan forma satışı

  Mösyö Tigana'nın inadı bitmiyor

  Lider Vestel Manisa 9 haftadır yenilmedi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004