Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

SON UMUT UEFA KALDI

Şampiyonlar Liginde oynadığı 3 maçta sadece 1 puan toplayarak 2. tura çıkma umudunu kaybeden G.Saray, grubu 3. bitirerek UEFA Kupasına katılmak istiyor. PSV önünde alınan yenilgiden sonra teknik direktör Gerets, yönetim ve kaleci Mondragon hedef tahtası oldu.

Galatasaray, Avrupa Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda üçüncü maçında, sahasında Hollanda'nın PSV Eindhoven takımına 2-1 yenilerek, 2. tura yükselme şansını zora soktu. Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında aldığı mağlubiyet, taraftarların büyük tepkisine yol açarken, karşılaşma sonrasında sahaya birkaç taraftarın girmesi sarı kırmızılı kulübe UEFA tarafından ağır bir ceza verilmesine yolaçacak. Taraftarlar ayrıca, yenilen 2. golün ardından yönetim ve teknik direktör Eric Gerets'i istifaya çağırdı. Tepkilerini maç sonrasında şiddetli bir şekilde sürdüren taraftarlar, protokol tribünü önünde toplanarak stattan çıkan yöneticilere tepki gösterdi. Taraftarlar ayrıca, hatalı goller yiyen kaleci Mondragon'u da mağlubiyetin en büyük sorumlusu olarak gösterdi. Grupta oynadığı 3 maçta sadece 1 puan toplayabilen temsilcimizin 2. tura kalması için kalan 3 maçı da kazanması gerekiyor. Ancak, Gerets, grupta umutlarının kalmadığını, bütün hedeflerinin UEFA Kupasına katılmak olduğunu açıkladı.

CANAYDIN: TEPKİLER HAKLI

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde PSV Eindhoven'ı 2-1 yenildikleri maçta taraftarların yönetime ve teknik heyete gösterdiği tepkide haklı olduklarını söyledi. Canaydın, teknik direktör Gerets ile yola devam edeceklerini de vurgulayarak, ''Karşılaşmanın ilk yarısında gösterdiğimiz mücadeleyi bundan sonra grupta kalan 3 maçımızda da gösterirsek, turu geçebiliriz'' diye konuştu. Sahaya giren taraftarlarla ilgili Canaydın, ''Onlar Galatasaray'ın taraftarı değil. İyi bir Galatasaraylı bunu yapmaz'' dedi.

POLAT: GERETS'LE DEVAM

Başkan Yardımcısı Adnan Polat ise, galibiyete çok inandıklarını, ilk yarıda da bu doğrultuda iyi bir mücadele sergilediklerini söyledi.Polat, ''Maçın ikinci yarısında yediğimiz hatalı golden sonra takımda çözülmeler oldu ve yenilgi geldi. Camiamızı üzdük. Çok üzgünüz'' dedi.Taraftarların tepki göstermesini doğal karşıladığını dile getiren Polat, ''Ancak maçın bitmesine daha 15 dakika varken gösterilen tepki yakışmadı ve bizi üzdü. Sahaya girenler ise 3 serseri. Onlar hakkında yorum yapmaya gerek yok'' açıklamasını yaptı.Polat, teknik direktör Erik Gerets ile çalışmayı sürdüreceklerini de kaydederken, ''Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde artık gruptan çıkmamız mucizelere bağlı. Grubun diğer maçında Liverpool, Bordeaux'yu 1-0 yendi. Bordeaux ile aynı puandayız. UEFA Kupası için çalışacağız'' diye konuştu.

20.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  SON UMUT UEFA KALDI

  Gerets: İlk defa istifaya davet edildim

  Şampiyonlar Ligi UEFA'dan 30 kat fazla kazandırıyor

  Hakan Şükür3. defa baba oldu

  Schumacher 15 yılda 595 milyon Euro kazandı

  Futbolu bırakan Zidane TV yorumcusu oluyor

  Yönetim, Gerets'i yem etmemeli


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004