Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gerets: İlk defa istifaya davet edildim

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, taraftarların kendisini istifaya çağırmasıyla ilgili, ''Futbol yaşamımda ilk kez böyle birşey duydum, ama bununla yaşayabilirim'' dedi.

Gerets, ''İlk kez böyle bir durumdayım. Ne oyuncu, ne antrenör olarak böyle birşey duydum, ama bununla yaşayabilirim. Çünkü birinci devrede oynadığımız futbol ve gösterdiğimiz performans çok iyiydi, bundan dolayı kırıklığım yok. Birinci devrede takım olarak ne yapabileceğimizi gösterdik. Değişik bir durum ama bununla yaşayabilirim'' diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde bu sonuçla işlerinin zorlaştığını anlatan Belçikalı teknik adam, hedeflerinin artık UEFA Kupası'na katılmak olması gerektiğini söyledi.Gerets, ligdeki hedeflerine ulaşmak için de kötü gidişatı bir an önce iyiye çevirmelerinin gerektiğini dile getirdi. Rüzgardan yakınmadıklarını dile getiren Gerets, ''Rüzgar, iki takım için de zor anlar yaşattı, statla ilgili kötü düşüncemiz yok'' dedi.

Gerets, Arda'nın ilk devrede sahanın en iyisi olduğunu ifade ederken, takımın öbür oyuncuları gibi Arda'nın da ikinci yarıda yorulduğunu, bunun normal olduğunu bildirdi. Gerets, seyircilerin sahaya atlamalarına fazla birşey diyemeyeceğini, ancak yaşananların üzücü olduğunu kaydetti. Bu maçta da kadroya almadığı Carussca ile ilgili bir soru üzerine Belçikalı çalıştırıcı, ''Kendini daha fazla göstermeli, ama hala ondan umutluyuz. İlerleyen günlerde ondan yararlanacağız'' cevabını verdi.

20.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  SON UMUT UEFA KALDI

  Gerets: İlk defa istifaya davet edildim

  Şampiyonlar Ligi UEFA'dan 30 kat fazla kazandırıyor

  Hakan Şükür3. defa baba oldu

  Schumacher 15 yılda 595 milyon Euro kazandı

  Futbolu bırakan Zidane TV yorumcusu oluyor

  Yönetim, Gerets'i yem etmemeli


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004