Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Ticaret musikiyle süslendi

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO), san'ata ve kültüre hizmetinin ürünü olan “Musikişinas Tüccarlarımız” adlı müzik albümü geçtiğimiz akşam Grand Cevahir Otel’de düzenlenen gala gecesiyle tanıtıldı.



Hollanda’da “Sultan Şehri İstanbul” sergisi

“Sultan Şehri İstanbul” sergisi Hollanda’da. Sergi, Kraliçe Beatrix ve Turizm Bakanı Atilla Koç tarafından açıldı.15 Nisan 2007 tarihine kadar ziyarete açık kalacak olan sergiyle, İstanbul ve Türk kültürünün, Osmanlı ile 400 yıllık ilişkisi bulunan Hollanda`ya tanıtılması amaçlanıyor.



Gazetecilik güven kaybediyor

BSF Akademinin genç öğrencileriyle sohbet eden CNN Türk Editör Programcılarından ve BSF Akademi Öğretim Görevlisi Gürkan Zengin, toplumsal yapıdaki bozulma ve çürümenin basına da yansıdığına dikkat çekerek, “Gazete ya da televizyon haberciliği, adı üzerinde, habere, haber de güvene dayanır. Eskiden ‘Gazete yazdı, ajans verdi’ denince iş biterdi.



Bursa’da ücretsiz sinema kursları başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesinin, “1. Uluslararası İpek Yolu Film Festivali” kapsamında Bursalı sinemaseverlere sağladığı, profesyonel sinema ustaları tarafından verilen ücretsiz sinema kursları başladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004