Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ALKMAAR'I CİDDİYE ALIN

UEFA Kupası'nda AZ Alkmaar ile eşleşen Fenerbahçe'ye rakiplerini küçümsememeleri konusunda uyarı geldi. Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kendilerini eleyen Hollanda ekibi için, "Sahanın her noktasını iyi kullanıyorlar ve gol bölgesinde de oldukça etkili" diye konuştu.

Kayserispor'dan, UEFA Kupası'nda AZ Alkmaar ile eşleşen Fenerbahçe'ye rakiplerini küçümsememeleri konusunda uyarı geldi. Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, AZ Alkmaar takımının güçlü bir ekip olduğunu ve hafife alınmaması gerektiğini belirttiler. AZ Alkmaar karşısında onlara göre daha üst performansta futbol sergilediklerini dile getiren Ertuğrul Sağlam, "Sahanın her noktasını iyi kullanan AZ Alkmaar gol bölgesinde de oldukça etkili. Biz kasetleri izleyerek maça hazırlandık. Orada oynadığımız maçta 3-2 mağlup olduk. Kendi sahamızdaki maçta ise berabere kaldık. Kupadan elendik. Ama çok iyi mücadele ediyor ve kasetlerde izlediğiniz takımı sahada göremiyorsunuz. Sahada daha etkili oyun sergiliyorlar" diye konuştu.

HURMA'NIN GÖZLEMİ

Genel Menajer Süleyman Hurma da Fenerbahçe'nin AZ Alkmaar'ı küçümsememesini gerektiğini belirterek, şöyle konuştu: "İki maçta da en az onlar kadar pres yaparak oyunlarını bozduk. AZ Alkmaar 20 ila 23 yaşlarındaki gençlerden kurulu bir takım. Ayrıca Şota gibi tecrübeli bir oyuncuları var. Tehlikeli bir rakip. Fenerbahçe, rakibi küçümserse, hata yapar." UEFA kupası grup elemelerinde Az Alkmaar ile eşleşen Kayserispor, deplasmanda oynadığı maçı 3-2 kaybetmişti. Kendi sahasında rakibi karşısında 1-0 öne geçen Kayserispor, son dakikalarda kendi kalesinde gördüğü golle sahadan beraberlikle ayrılarak kupaya veda etmişti.

RÜŞTÜ: TURU GEÇEBİLİRİZ

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Rüştü Reçber ise, AZ Alkmaar eşleşmesi ile ilgili olarak, “Rakibimiz çok güçlü bir takım. Kayserispor'la oynadığı maçları seyretme imkanımız oldu. İyi bir takımları var. Ama inanıyorum ki bizim turu geçmememiz için bir neden yok. Önemli olan bizim bu maçlara en iyi şekilde adapte olmamız” diye konuştu.

17.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ALKMAAR'I CİDDİYE ALIN

  Seyirci rekoru F.Bahçe'de

  Trabzon'da gergin kongre

  Mehmet Okur'un 17 sayısı yetmedi

  Wederson'un gözü G.Saray'da

  Beşiktaş kupada Rize'yi ağırlıyor

  Botafogo golcüsü Reinaldo Vestel'de

  Sakaryaspor'da Bulak dönem

  Beşiktaş, başkan Demirören'e borçlu

  Daum yine üzüldü

  Juventus'un 2 futbolcusu öldü


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004