Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Nisan 2007
Mehmet Fırıncı ve Mehmet Kutlular ; Mehmet Emin Birinci'yi anlattı...indirmek ve dinlemek için tıklayınız

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gerets de havlu attı

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, ligde artık şampiyonluktan bahsetmenin zor olduğunu dile getirerek, ''Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'' dedi. Gerets, ''Bu hedef de zor olacak. Rakibimiz Beşiktaş da bunu kovalıyor. Onlar şampiyonluğu da kovalıyor. Şansımız var, ama zor'' şeklinde konuştu.


Erciyes yeniden umutlandı

Galatasaray'ı İstanbul'da 1-0 yenerek 3 puan alan Kayseri Erciyesspor'da yüzler gülüyor. Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, yaptığı açıklamada, Ga

Trabzon, G.Birliği'ni 4-3 yendi

Turkcell Süper Lig'in 27. hafta maçında karşı karşıya gelen ve gol düellosu şeklinde geçen Trabzonspor - Gençlerbirliği maçında gülen taraf Trabzonspo


  Polis karakolları sahada yarıştı

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 162. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen futbol turnuvasında, polis karakolları sahada yarıştı.


  Malezya'da Massa ilk sırada başlayacak

Formula 1'de sezonun ikinci yarışı olan Malezya Grand Prix'sine Ferrari pilotu Pelipe Massa ilk sırada (pole position) başlayacak. Sepang Pisti'nde yapılan sıralama turlarında, 1:35.043'lük zamanlamasıyla en iyi dereceye imza atan Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa, bugünkü mücadeleye ilk cepten başlamaya hak kazandı.


  Aziz Yıldırım'dan öğrencilere destek

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kayseri'de bir ilköğretim okulunun denediği ''en geniş el baskısı'' rekoru için elini boyaya batırıp, kumaşa el bastı. Yıldırım, Asbaşkan Murat Özaydınlı ile birlikte, özel Tevfik Kuşoğlu İlköğretim Okulu'ndaki rekor denemesine destek verdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004