Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Reel sektör dertlerine çözüm bekliyor

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Erturhan, reel sektörün sorunlarının çığ gibi büyüdüğünü belirterek, ‘’Reel sektörün sorunları çözüm beklemektedir’’ dedi.

Yaptığı yazılı açıklamada, 2007 yılının son çeyreğine geldiğimizde, ülkemizde yıl başından beri süregelen seçim, referandum ve terör gibi süreçlerinin ekonominin esas ve en temel gücü olan reel sektörün sorunlarının çığ gibi büyümesine sebep olduğunu ifade eden Erturhan, döviz kurlarının düşmesiyle ihracatçıların sorunlarının da arttığına dikkat çekti.

Yüksek enerji maliyetleri ve istihdam üzerinden alınan yüksek oranda prim vergiler, yüksek faizler ve finansman giderlerinin reel sektörün ve Türkiye’de üretimin önündeki engeller olduğunu anlatan Yaşar Erturhan, ‘’Son aylarda yaşadığımız iç ve dış siyasi gelişmeler de göstermektedir ki; güçlü bir ekonomik yapı güçlü bir siyasî duruş için zorunlu koşuldur. Bu yüzden güçlü bir ekonomi için üretim ve reel sektörün sorunlarının çözümünün aciliyet taşımaktadır’’ dedi.

/ GAZİANTEP

11.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bir koyup beş aldılar

  Kiremitlerin yerini, güneş pili alacak

  Tarım Kredi, TMO’ya özendi

  Yüksek fiyat buğday ekimine yöneltti

  Telekom işçilerine sendikadan ödeme

  Grev vatandaşı mağdur ediyor

  Hak-İş Genel Kurulu 24-25 Kasım’da

  Reel sektör dertlerine çözüm bekliyor

  Uyum’dan geleceğe yatırım


 Son Dakika Haberleri