Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Millîler, 2008 için son kez toplanıyor

(A) Millî Takım, 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu’nda 17 Kasım'da deplasmanda Norveç ve 21 Kasım'da İstanbul’da B. Hersek ile yapacağı son iki maç öncesi bugün toplanıyor.

(A) Millî Futbol Takımı, 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu’nda 17 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Norveç ve 21 Kasım Çarşamba günü İstanbul’da Bosna-Hersek ile yapacağı son 2 maç öncesi bugün İstanbul’da toplanacak.

Aday kadroya davet edilen futbolcular saat 17.00’den itibaren Polat Renaissance Otel’de toplanmaya başlayacak.

Milliler, 12 Kasım Pazartesi günü saat 10.55’te özel bir uçakla Estonya’nın başşehri Tallinn’e giderek, Norveç maçı için burada kampa girecek. Hazırlıklarını burada Le Coq Arena’da yapacak ay-yıldızlı ekip, 16 Kasım’da özel bir uçakla Norveç’in başşehri Oslo’ya geçecek. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 13 Kasım Salı günü Le Coq Arena’da, 16 Kasım Cuma günü de Norveç’te Ullevaal Stadı’nda basın toplantısı düzenleyecek.

ADAY KADRO

(A) Milli Futbol Takımı’nın, Norveç ve Bosna-Hersek ile yapacağı Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçlarının aday kadrosunda şu isimler yer alıyor: Servet, Arda, Hakan Balta (Galatasaray), Hayrettin, Sedat, Mehmet Yıldız (Sivasspor), Volkan, Deniz, Gökhan Gönül, Aurelio, Semih (Fenerbahçe), Rüştü, İbrahim Kaş (Beşiktaş), Mehmet Topuz (Kayserispor), Gökdeniz (Trabzonspor), Serkan Kırıntılı (Ankaragücü), Emre Aşık (Ankaraspor), Hamit (B. Münih), Emre Belözoğlu (Newcastle), Yıldıray (Stuttgart), Nihat (Villarreal), Tuncay (Middlesbrough), Fatih Tekke (Zenit), Serhat Akın (Anderlecht).

11.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Millîler, 2008 için son kez toplanıyor

  F. Bahçe, ligde de üç puan peşinde

  Moralsiz G. Saray, Korkmaz’a karşı

  Ersun Yanal ‘disiplin’ dedi

  Carlos, Realli yöneticileri suçladı

  Sivas’ta millî gurur

  M. Okur’dan 13, Hidayet’ten 21 sayı


 Son Dakika Haberleri