Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Carlos, Realli yöneticileri suçladı

Real Madrid’de 11 yıl forma giydikten sonra 2007-2008 sezonunun başında Fenerbahçe’ye transfer olan Breziyalı futbolcu Roberto Carlos, İspanyol Marca gazetesinde yeralan röportajında, eski kulübünün yöneticilerini sert dille eleştirdi.

Fenerbahçe’nin kendisine ilk transfer teklifini getirdiği 2006-2007 sezonunda arkasından çok işler döndürüldüğünü ve bunlardan rahatsız olduğunu kaydeden Carlos, Real Madrid kulübü başkanı Ramon Calderon’u suçladı.

Real Madrid kulübü başkanının bir yandan, ‘’Roberto seninle sözleşme uzatmak istiyoruz’’ derken, arkasından ‘’Roberto 34 yaşında. Onun için para harcamayıp genç oyuncular getirsek daha iyi olur’’ diye konuştuğunu söyleyen Brezilyalı yıldız futbolcu, İspanyol kulübünden ayrılmasının tek sorumlusunun Calderon ve Mijatoviç (Futbol Şube Sorumlusu) olduğunu ifade etti.

Carlos, R. Madrid yöneticilerini, ‘’Beni kandırmaya çalışmayın bir gün gelir gerçekler ortaya çıkar’’ şeklinde uyardığını kaydederek, ‘’Ben, ‘kariyerimi Real Madrid’de bitirmek istiyorum’ deme cesaretini gösterirken, onlar sezon sonunda Fenerbahçe’ye gideceğimi taraftarlara açıklama kapasitesine sahip olamadılar’’ açıklamasını yaptı.

Carlos, Fenerbahçe’ye transferi ile ilgili olarak ise, ‘’Hayatımın en iyi kontratını imzaladım’’ dedi.

11.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Millîler, 2008 için son kez toplanıyor

  F. Bahçe, ligde de üç puan peşinde

  Moralsiz G. Saray, Korkmaz’a karşı

  Ersun Yanal ‘disiplin’ dedi

  Carlos, Realli yöneticileri suçladı

  Sivas’ta millî gurur

  M. Okur’dan 13, Hidayet’ten 21 sayı


 Son Dakika Haberleri