Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sivas Belediye'ye hesap kesti

Süper Lig'in 19. hafta açılış maçında lider Sivasspor, konuk olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u Mehmet Yıldız ve Cvetkov'un golleriyle 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü.

16. dakikada gelişen İstanbul Büyükşehir Belediye atağında İbrahim Akın ceza sahası içinde topla buluştu, çaprazda sert vurdu, kaleci Akın son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi. Atışı sağ köşeden İbrahim Akın kullandı, ön direk dibinden kaleye giden topun Devran çizgi üzerinden çıkardı.

33. dakikada Sivasspor öne geçti. Bu dakikada İlyas'ın yaptığı faulü Sezer kullandı. Rakip yarı alanın ortasından yapılan faul atışında ceza sahası içinde Volkan'ın uzaklaştırmak istediği top altıpas içinde Mehmet Yıldız'ın önünde kaldı. Bu oyuncu da düzgün bir vuruşla topu kalecinin üstünden ağlara gönderdi: 0 - 1.

67. dakikada Sivasspor farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada gelişen ani atakta Devran'ın sol kanattan taşıyıp ortaladığı topta sağ çaprazda ceza sahası içinde Cvetkov topla buluştu, plase bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Haluk'un üzerinden ağlara gönderdi: 0 - 2.

75. dakikada Tjikuzu'ya yapılan faulü İlyas kullandı. Ceza yayı önünden yaptığı sert plaseyi kaleci Akın alt köşede kontrol etti.

NOTLAR..

Lider Sivasspor'un taraftarları, takımlarını İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan karşılaşmada yalnız bırakmadı. Sayıları yaklaşık 15 bini bulan Sivassporlu taraftarlar, Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada, protokol tribününün karşısındaki tribünün büyük bölümünü doldurdu.

Takımlarını coşkulu bir şekilde destekleyen Sivassporlu taraftarlar, üzerinde ''Şampiyon Sivasspor'' yazılı dev bir bayrak açtılar. Taraftarlar ayrıca, kendilerine ayrılan tribünü bayrak ve pankartlarla süslediler.

Sivassporlu taraftarların, ''Biz asfalt yolları değil gardaş, çılgaları, dağları, taşları, dikenli yolları aşarak geldik'' yazısı asmaları dikkat çekti. TEM gişelerinin yanından geçilerek girilen yolda trafik sıkışıklığı yaşandı. Araçlar bu yoldan zorlukla stada gelebildiler.

20.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sivas Belediye'ye hesap kesti

  Demirören'in Beşiktaş'tan 40 milyon dolar alacağı var

  Yanal: Trabzon'da rahatsız değilim

  Bursaspor'da yönetim 3 milyon 265 bin YTL verdi

  Alex'li F.Bahçe G.Antep önünde 3 puan arıyor

  G.Saray Sami Yen'de Bursa'yı konuk ediyor

  Potada derbi günü: F.Bahçe Ülker-Efes Pilsen

  Mehmet'li Jazz galip

  İlköğretim öğrencisine güreş kursu

  Bursa'dan G.Birliği maçına itiraz


 Son Dakika Haberleri