Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Demirören'in Beşiktaş'tan 40 milyon dolar alacağı var

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Kulübün bankalara 41 milyon, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'e 40 milyon dolar olmak üzere toplam 81 milyon dolar borcunun olduğunu belirtti.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, takımın çok iyi durumda, futbolcuların da kendinden emin olduğunu belirterek, ''Bu sene Fortis Türkiye Kupası ve lig kupasını biz alacağız'' dedi. Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba tarafından 1997 yılında açılışı yapılan Karacabey Beşiktaşlılar Derneği'nin 10. yıl dönümü kutlandı. Borsa Lokantası'nda düzenlenen yıl dönümü yemeğinde konuşan Karacabey Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İsmail Uğuroğlu, kendilerini kırmayarak yemeğe katılan asbaşkan Levent Erdoğan ve diğer yöneticilere teşekkür etti.

Derneğin 10 yıl önce Seba ve merhum Cenk Koray tarafından açıldığını anımsatan, 10 yıldır ilçede var olan Beşiktaşlılık sevgisini daha da büyüterek yollarına devam ettiklerini kaydeden Uğuroğlu, dernek olarak asbaşkan Levent Erdoğan'dan tek isteklerinin, ilçede bir Beşiktaş Spor Okulu'nun açılması olduğunu ifade etti. Uğuroğlu, ''Beşiktaşlı çocuklarımızın Fenerbahçe Okulu'na gitmesini içimize sindiremiyoruz'' dedi.

Kulübün bankalara 41 milyon, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'e 40 milyon dolar olmak üzere toplam 81 milyon dolar borcunun olduğunu kaydeden Erdoğan, bunun büyük bir borç olmadığını, Beşiktaş'ın bu borcu ödeyebilecek güçte, büyük bir kulüp olduğunu belirtti. Erdoğan, şunları söyledi:

''Takımımız çok iyi durumda, futbolcularımız kendinden emin ve bu sene Fortis Türkiye Kupası ve lig kupasını biz alacağız. 15 gün içinde başkanımız Yıldırım Demirören açıklayacak ama basın mensupları duymadan ben size söylemek istiyorum; 19 Mayıs'ta çok fonksiyonlu, 24 saat hizmet verecek bir kapasiteye sahip stadyum temelini atacağız''

20.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sivas Belediye'ye hesap kesti

  Demirören'in Beşiktaş'tan 40 milyon dolar alacağı var

  Yanal: Trabzon'da rahatsız değilim

  Bursaspor'da yönetim 3 milyon 265 bin YTL verdi

  Alex'li F.Bahçe G.Antep önünde 3 puan arıyor

  G.Saray Sami Yen'de Bursa'yı konuk ediyor

  Potada derbi günü: F.Bahçe Ülker-Efes Pilsen

  Mehmet'li Jazz galip

  İlköğretim öğrencisine güreş kursu

  Bursa'dan G.Birliği maçına itiraz


 Son Dakika Haberleri