Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Alex'li F.Bahçe G.Antep önünde 3 puan arıyor

Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda rakip sahalarda üst üste 3 maç yapacak Fenerbahçe, deplasman serisinin ilk mücadelesinde bugün Gaziantepspor karşısında galibiyet hedefliyor.

Ligin ilk yarısında deplasman maçlarında puan kayıplarıyla kötü bir grafik çizen sarı-lacivertliler, Gaziantepspor ile zorlu bir mücadeleye çıkacak. Ligde ikinci yarıya sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak puan kaybıyla başlayan sarı-lacivertliler, Gaziantepspor önünde 3 puan arayacak.

ALEX BUGÜN SAHADA

Fenerbahçe'de sakatlığı düzelen Alex, Gaziantepspor maçında takımdaki yerini alabilecek. Brezilyalı futbolcunun yokluğunda çıktığı ikinci yarının ilk maçında puan yitiren sarı-lacivertliler, Gaziantepspor mücadelesinde bu önemli kozunu kullanabilecek. Sarı-lacivertli ekipte, sarı kart cezalısı Aurelio ise forma giyemeyecek. Brezilyalı oyuncu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında gördüğü sarı kartla bu sezon 4. sarı kartına ulaşmıştı.

Fenerbahçe'de, Gaziantespor maçı öncesi Semih ve Kezman, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Kamil Ocak Stadında saat 15.00'de başlayacak maçı Mustfa Kamil Abitoğlu yönetecek.

Dönüş bir hafta sonra

Fenerbahçe deplasman serisinde yapacağı 3 maçın ardından bir hafta sonra İstanbul'a dönecek. Kafile Gaziantep maçından sonra Antalya'da Alanya ve Sivas maçlarına hazırlanacak.

Diğer maçlar

13.30 Kayseri-Konya: Kuddusi Müftüoğlu, 13.30 Ankara-V. Manisa: Bülent Demirlek, 13.30 Denizli-Ankaragücü: Halis Özkahya,

13.30 G.Birliği-Çaykur Rize: Cüneyt Çakır.

20.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sivas Belediye'ye hesap kesti

  Demirören'in Beşiktaş'tan 40 milyon dolar alacağı var

  Yanal: Trabzon'da rahatsız değilim

  Bursaspor'da yönetim 3 milyon 265 bin YTL verdi

  Alex'li F.Bahçe G.Antep önünde 3 puan arıyor

  G.Saray Sami Yen'de Bursa'yı konuk ediyor

  Potada derbi günü: F.Bahçe Ülker-Efes Pilsen

  Mehmet'li Jazz galip

  İlköğretim öğrencisine güreş kursu

  Bursa'dan G.Birliği maçına itiraz


 Son Dakika Haberleri