Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Potada derbi günü: F.Bahçe Ülker-Efes Pilsen

Beko Basketbol Ligi'nin 17. haftası bugün dev bir maça sahne olacak. Zirve yarışının takipçileri Fenerbahçe Ülker ile Efes Pilsen, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

Saat 19.00'da başlayacak ve NTV'den naklen yayınlanacak maçı Erşan Kartal, Ahmet Ersan Ergüler, Alper Özgök hakem üçlüsü yönetecek. Ligde geride kalan 16 hafta sonunda 12 galibiyet ve 4 yenilgisi bulunan Efes Pilsen averajla 4. sırada yer alırken, 11 galibiyet ve 5 yenilgisi olan Fenerbahçe Ülker ise 5. sırada bulunuyor.

Geçen sezon play-off final serisinde rakibini 4 maçta da yenerek 15 yıl sonra şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Ülker, ligde bu sezonun ilk yarısında yapılan maçı da 75-72 kazanmıştı. Ayrıca, iki takım arasında sezon başında yapılan Cumhurbaşkanlığı Kupası maçını da Fenerbahçe Ülker 79-77 kazanarak, kupayı müzesine götürmüştü.

Sarı-lacivertliler bugünkü maçı da kazanarak, olası bir play-off eşleşmesinde rakibine karşı seriye 1-0 önde başlamanın hesaplarını yapıyor. Efes Pilsen ise ligin ilk yarısında yenildiği rakibinden rövanşı alarak, hem zirve mücadelesini sürdürmeyi, hem de olası bir play-off eşleşmesinde avantajı rakibine kaptırmamayı hedefliyor.

İSTATİSTİKLER

Sakatlıklar yüzünden sıkıntılı bir dönem geçiren Fenerbahçe Ülker'de, Willie Solomon 13 maçta 13.7 sayı ve 5.9 asist ortalamasıyla takımının hücumdaki en etkili silahı oldu. Mirsad Türkcan ise forma giydiği 14 maçta 8 ribaunt ortalaması ile mücadele ederek, sarı-lacivertlilere önemli katkı sağladı.

20.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sivas Belediye'ye hesap kesti

  Demirören'in Beşiktaş'tan 40 milyon dolar alacağı var

  Yanal: Trabzon'da rahatsız değilim

  Bursaspor'da yönetim 3 milyon 265 bin YTL verdi

  Alex'li F.Bahçe G.Antep önünde 3 puan arıyor

  G.Saray Sami Yen'de Bursa'yı konuk ediyor

  Potada derbi günü: F.Bahçe Ülker-Efes Pilsen

  Mehmet'li Jazz galip

  İlköğretim öğrencisine güreş kursu

  Bursa'dan G.Birliği maçına itiraz


 Son Dakika Haberleri