Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Erdoğan: CHP, belediyecilikten anlamaz, eli nereye değse orası batar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ‘’Bu CHP belediyecilikten anlamaz, bilmez bunu. Bunların eli nereye değse orası batar’’ dedi.

Erdoğan, partisinin İzmir İl Teşkilâtı tarafından Balçova Termal Otelde düzenlenen akşam yemeğinde yaptığı konuşmada, ana muhalefet partisi CHP’nin belediyecilik anlayışını eleştirdi. ‘’Bu CHP belediyecilikten anlamaz, bilmez bunu’’ diyen Erdoğan, şöyle konuştu:

‘’Bunların eli nereye değse batar orası. Batar, inanın böyle. Her şey böyle. Kurutur bunlar, inanın böyle. Onun için gelin bir adım atalım, inşallah 1 yıl yoğun bir çalışmayla İzmir’de Büyükşehir Belediyesini AK Parti’nin aldığını hep birlikte yaşayacağız. Çoğu bitti, azı kaldı. Güzel, planlı bir çalışma, göreceksiniz İzmir’de AK Parti büyükşehiri de katar. Biz bunu niye istiyoruz, İzmir’e daha güzel hizmet etmek için. Biz bunun ispatını da yaptık zaten. UNIVERSIADE de öyle. Aynı önemi şimdi EXPO’da veriyoruz. Bunun için koşturuyoruz. Cumhurbaşkanımız büyük önem veriyor. Ben ilgileniyorum. Bakanlarımıza görev dağılımı yaptık. Her biri yurt dışında çalışma yapıyor. EXPO 2015’i İzmir’e getireceğiz, bunun için çalışıyoruz.’’

Erdoğan, İzmir’e gerçekleştirdikleri yatırımlar kapsamında yıllardır bitirilemeyen adalet sarayını, Beydağ, Yortanlı barajlarını, kuzey çevre yolunu, Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminalini yaptıklarını ifade etti. Aynı şekilde toplu konutta attıkları adımlarla sadece İzmir’e 8 bin 100 konut kazandırıldığını, KÖYDES kapsamında 670 köyün tamamının yollarının asfaltlandığını, su problemlerinin çözülmeye devam ettiğini anlatan Erdoğan, kendileri bunları yaparken bazılarının ‘’Atatürk istismarcılığı’’ yaptığını söyledi. Başbakan Erdoğan, yerel yönetimlerde daha iyi hizmet sunabilmek için son olarak belediyelerde yeni bir yapılanmaya gittiklerini ifade ederek, muhalefetin buna da karşı çıktığını hatırlattı. Erdoğan, bu düzenlemeyle İzmir’de 38 ilk kademe, 5 belde belediyesinin ülke genelinde de 869 belediyenin kapatıldığını kaydetti.

/ İZMİR

10.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kanadoğlu'nun gerekçe çelişkisi

  1960 ihtilâli aslında bir devrim!

  DP: Başsavcı derhal istifa etsin

  Erdoğan: CHP, belediyecilikten anlamaz, eli nereye değse orası batar

  Özal: Bunlar siyasetin zorlukları

  Akşener: Üniversitelerde başörtüsü yasak değil

  Mağdurlar hayattayken darbeciler yargılanmalı

  Genel Kurul'un gündemi yoğun

  Türkiye, KKTC'ye yardım yapacak

  “Arasta” operasyonunda bir işadamı gözaltına alındı

  Babacan Moritanya'da

  Küresel terörizm için işbirliği sempozyumu

  Müslüman yardımseverler İstanbul’da buluşacak

  Marmara’nın röntgeni çekilecek

  Kadını makineleştirmek en büyük hak ihlâli

  Kırıkkale’de 12 otomobilin lastiği kesildi

  İstanbul'da bahar havası

  Komşuluk zayıflayınca, suçlar arttı

  Jules Verne uçtu


 Son Dakika Haberleri