"Gerçekten" haber verir 21 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

AB, esnafa da yeni kapılar açacak

AVRUPA Birliği’ne (AB) üye olma sürecinin getirdiği değişim, gelişim ve yenilenmenin yanı sıra AB’ye tam üye olma halinde hizmetlerin serbest dolaşımı kapsamında birlik ülkelerinde iş yeri açılabilecek olmasının esnaf ve sanatkârlar için önemli bir fırsat olduğu belirtildi.


Gazlı içecekler sektörü büyüdü

PEPSİ Bottling Group Gazlı İçecekler ve Yedigün Pazarlama Müdürü Korhan Korel, meyveli gazlı içecekler pazarında son iki yılda çok hızlı büyüdüklerini

Ette de vurgun

TÜRKİYE Ziraatçılar Derneği Başkanı İbrahim Yetkin, Türkiye’de tüketilen etin yüzde 25’inin kaçak olduğu düşünülürse, kayıt dışı üretimin 400 bin ton


  Arz fazlası fındık alınmazsa ekonomi çöker

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Birlik Genel Merkezinde düzenlediği basın toplantısında ‘’Fındık Raporunu’’ açıkladı.


  Prim affında süre uzatılsın

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, SSK ve Bağ-Kur prim borçlarını yeniden yapılandıran 5763 sayılı yasada mutlaka süre uzatmaya gidilmesi gerektiğini belirterek, ‘’Yeni yapılanmada süre bir yıla çıkarılmalı.


  Kıdem tazminatı için mutabakat şart

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, kıdem tazminatı hakkının yeni bir düzenlemeye tabi tutulmasının ancak sosyal tarafların mutabakatıyla mümkün olabileceğini bildirdi.


  2009 bütçe çalışmaları başladı

KAMU kuruluşları, 2009 bütçelerini hazırlamak için kolları sıvadı. Bütçe hazırlıklarında yüzde 7,5’lik enflasyon ile yüzde 5’lik büyüme baz alınacak.


  Petrolün de kralları var

SON yıllarda ikiye üçe katlanan petrol fiyatları rezervleri onlarca trilyon dolarlara çıkardı. Dünya ham petrol rezervlerinin yüzde 61’inin yer aldığı Ortadoğu’da, şimdiki varil fiyatıyla 98,2 trilyon dolarlık petrol var.


  Sendikalardan görüş alınsın

TBMM’DE aynı unvana sahip, aynı işi yapan kamu personelin eşit ücret alması ‘’kamu personelinin yeni maaş sistemi’’ konusunda yürütülen ve kamuoyunda denge tazminatı olarak bilinen çalışma hakkında değerlendirdi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır