"Gerçekten" haber verir 21 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yabancı hastalığımız var

(A) Milli Erkek Basketbol Takımı oyuncularından Kerem Tunçeri, İspanya'nın Real Madrid takımında geçirdiği 2 sezonun kendisine çok şey kattığını söyledi. Kerem, yaptığı açıklamada, çok daha olgunlaştığını düşündüğünü belirterek, ''Beşiktaş Cola Turka ve Real Madrid'de geçirdiğim 3 iyi sezonu milli takıma yansıtmak istiyorum'' dedi.


Görme engelliler futbol maçı yaptı

TOKAT'IN Erbaa ilçesinde bu yıl 15'incisi düzenlenen ''Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Erbaa Etkinlikleri'' kapsamında, görme engelliler futbol ma

Atalay, Pekin'de 15 madalya bekliyor

GENÇLİK ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Çin'in başkenti Pekin'de 8-24 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek ''29. Yaz Olimpiyat Oyunları''ndan 5


  Beşiktaş 2 saat kondisyon çalıştı

BEŞİKTAŞ yeni sezon hazırlıklarını dün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.


  6 yıl sonra gelen dünya şampiyonluğu

SIRBİSTAN'IN başkenti Belgrad'da düzenlenen Üniversitelerarası Dünya Tekvando Şampiyonası'nda 6 yıl sonra gelen dünya şampiyonluğu, Türkiye'ye büyük mutluluk yaşattı.


  Arda Turan: Gerektiğinde yedek bile soyunurum

GALATASARAY'IN yıldız futbolcusu Arda Turan, Teknik Direktör Michael Skibbe'nin kendisine verdiği her yerde görev yapacağını zamanı geldiğinde de yedek kulübesinde oturabileceğini söyledi.


  Avustralyalı yüzücü 800 metrede dünya rekoru kırdı

OLİMPİYAT şampiyonu Avustralyalı yüzücü Grant Hackett, erkekler 800 metre serbestte kendisine ait dünya rekorunu geliştirdi.


  Tekvando antrenörü İsa Şahin G. Kore'de Dünya Birincisi oldu

GÜNEY Kore'de 4-11 Temmuz tarihleri arasında yapılan "2. Dünya Taekwondo Culture Expo" organizasyonunda Eskişehirli tekvando antrenörü İsa Şahin 36-44 yaş grubu yarışmasında birinci oldu.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır