"Gerçekten" haber verir 18 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Arda Turan taburcu edildi

İSTANBUL Büyükşehir Belediyespor maçında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, taburcu edildi.

Kontrol amaçlı olarak geceyi Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde geçiren genç futbolcu, hastane çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sağlık durumunun iyi olduğunu ve şu an herhangi bir sorunun olmadığını söyledi. Arda Turan, hastanede bütün tahlil ve tetkiklerinin yapıldığını belirterek, şunları kaydetti:

BİRAZ KAFA OLARAK YORGUNUM

''Çok iyiyim. Biraz zorluydu gece ister istemez, ama her şey yolunda. Stres ve yorgunluğa dayalı bir durum var, ondan kaynaklanmış. Türkiye'de futbol oynayıp, stresli olmamak imkansız. Biraz duygusal insanlarız. İster istemez bu duyguları biraz yoğun yaşıyoruz. Kazandığımız ya da kaybettiğimizde veya hakaret derecesine varan eleştiriler olduğunda... Ama problem değil, kendimi gayet iyi hissediyorum. Gayet iyi durumdayım. Şimdi bir iki gün dinleneceğim. Milli takım kampına gidemeyeceğim. Çarşamba günü düz koşuya başlayacağım. Çok iyiyim. Sadece biraz kafa olarak yorgunum.''

ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIKLI DURUMDAYIM

Uyku sorunu yaşadığını ifade eden Arda, ''Geceleri rahat uyuyamıyorum. Neden olduğunu bilmiyorum. Ya biz birilerinin canını yaktık ya da biri bizim canımızı yaktı. Onun dışında bir şey yok. Her insanın başına gelebilecek şeyler. 21 yaşında genç bir insanım sonuçta. İster istemez sıkıntı çekiyoruz. Hastaneye gelen insanlara, büyüklerime, arkadaşlarıma ve dua eden herkese teşekkür ediyorum. Hiçbir şeyim yok. Çok şükür sağlıklı durumdayım'' diye konuştu.

18.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  ZİRVEYE YAKIN TAKİP

  Arda Turan taburcu edildi

  ARDA: HAYATIM BOYUNCA AĞZIMA ALKOL ALMADIM

  Beşiktaş ligde seriye bağlayamıyor

  Denizli iyimser ama

  İkili forvete dönmeli

  İlik nakli bekleyen G.Saray taraftarı kurtarılamadı

  Aramo 2 bin okula voleybol direği hediye edecek

  Macaristan'da bayan hentbolcular yumruklaştı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır