"Gerçekten" haber verir 18 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Denizli iyimser ama

Anlamsız husumet yüzünden gergin geçmesi beklenen Bursaspor-Beşiktaş maçında korkulan olmadı. Bunda her iki taraf yöneticilerinin olumlu davranışları ve futbolcuların saha içerisindeki samimi görüntüleri etkili oldu. Maçta ise iki tarafında çok fazla üzülmeyeceği bir sonuç ortaya çıktı. Beşiktaş maçta birçok gol pozisyonu bulmasına rağmen 3 puan getirecek golü bulamadı. Beşiktaş’ın gol atamamasında Bursaspor savunma oyuncularının başarısını göz ardı etmemek gerekir. Mustafa Denizli Yusuf’u İbrahim Toraman’la etkisiz hale getirince Bursa atakları da etkisiz oldu.

Hakem Kuddusi Müftüoğlu’nun iyi idare ettiği maçta gol yoktu belki ama iyi bir mücadele vardı. Nobre ve Serdar Özkan’ın net gol pozisyonlarından faydalanamayınca iş duran toplara kalmıştı. F.Bahçe ve G.Saray’ın serbest vuruş ve kornerden gol bulduğu haftada 17 köşe atışından bir tek gol pozisyonu bile bulamamak düşündürücü idi. Beşiktaş’ın etkili oyuncuları Tello ve Delgado ile daha üretken olması beklenen ölü top organizasyonu üzerinde çalışması lazım. Oyuna sonradan giren Bobo ve Serdar Özkan kendilerinden beklenen gayreti göstermediler. Yedek kalmaktan hoşnut olmamalılar ki isteksiz göründüler.

Mustafa Denizli kayıp puanlardan dolayı üzüntüsünü belirtmekle birlikte, şampiyonluk konusunda kendinden emin görünmesi çok güzel. Ancak, üst üste iki deplasmanda kaybedilen 5 puanın hesabı iyi yapılmalı. Rakipler kazanıyor, derbiler yaklaşıyor ve Beşiktaş güçlü takımlara karşı zorlanıyor. Kupadaki Trabzonspor maçı hariç üst sıralardaki rakiplerine karşı kazanamamak iyi bir gösterge değil.

NADİ AKSOY

18.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  ZİRVEYE YAKIN TAKİP

  Arda Turan taburcu edildi

  ARDA: HAYATIM BOYUNCA AĞZIMA ALKOL ALMADIM

  Beşiktaş ligde seriye bağlayamıyor

  Denizli iyimser ama

  İkili forvete dönmeli

  İlik nakli bekleyen G.Saray taraftarı kurtarılamadı

  Aramo 2 bin okula voleybol direği hediye edecek

  Macaristan'da bayan hentbolcular yumruklaştı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır