"Gerçekten" haber verir 18 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

İkili forvete dönmeli

Galatasaray zirve yarışında geri kalmamak adına önemli üç puanı hanesine yazdırdı. Ancak sıkıntılı futbol sürdürmeye devam etti. Zaman zaman iyi görüntü vermesine rağmen, saman alevi süratindeydi bu görüntüler. İstanbul Belediye iyi bir takım. Ayağa çabuk pas yapıyorlar. Maçın ilk 25 dakikasında G.Saray'ı hayli zorladılar. Ancak pozisyon üretemediler. G.Saray'ı rakipleri iyi test ediyor ve rahat oynmasına müsade etmiyor. Bunun nedenide G.Saray'ın tek forvetle oynaması. Ve tek forveti desteklemede ileriye yavaş çıkması ve çabuk çoğalamaması.

Genel itibariyle G.Saray oyunu kendi sahasında kabul ediyor. Kazandığı topları ayağa oynayarak orta sahayı kat etmeye çalışıyor. Hal böyle olunca ileride tek forvet oynayan Baroş yalnız bir görüntü arz ediyor. İleride az oyuncu bulunduran G.Saray'ın rakipleri de geriden rahat oyun kurarak sarı-kırmızılıların üstüne gelebiliyor. Bu nedenle geçmişte rakibin üstüne çullanan, boğan G.Saray'ı sahada izleyemiyoruz.

Hafta içindeki kupa maçında da aynı filmi görmüştük. İlk 25 dakikada Kayserispor da G.Saray'ı sahasına hapsetmişti. Daha sonra G.Saray'ın usta ayakları maçı son dakikada olsa kazandırmıştı. Bu maçta Lincoln son maçlarındaki iyi performansını sürdürdü. Top çaldı, çalıştı, asist yaptı, gol attı. Bu tipteki Lincoln'e G.Saray'ın her zaman ihtiyacı var. Attığı fantastik gol çok güzeldi.

G.Saray bu kadro yapısıyla ve oyun biçimiyle ikili forvete dönmeli. Hem kenarda oturan Nonda ve Ümit Karan kaliteli forvet oyuncuları. Eğer G.Saray ileri çıkışlarını böyle ağır yapacaksa forvette iki oyuncu bulundurarak en azından rakibin geriden rahat oyun kurmasına ve ileri çıkmasına müsade etmez. Ayrıca iki forvetle, atılan uzun topları bloke etme avantajını yakalamış olur.

SAİD OKUR

18.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  ZİRVEYE YAKIN TAKİP

  Arda Turan taburcu edildi

  ARDA: HAYATIM BOYUNCA AĞZIMA ALKOL ALMADIM

  Beşiktaş ligde seriye bağlayamıyor

  Denizli iyimser ama

  İkili forvete dönmeli

  İlik nakli bekleyen G.Saray taraftarı kurtarılamadı

  Aramo 2 bin okula voleybol direği hediye edecek

  Macaristan'da bayan hentbolcular yumruklaştı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır