21 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Lig bitti, şaibe gitti!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım yaptığı açıklamalarla gündemi bir anda değiştirdi. Ligin son döneminde ortaya atılan komplo teorilerine, çeşitli iddialara ve yorumlara çok sert tepki göstererek Fenerbahçe camiasındaki bozuk morallere, keyifsiz yüzlere bir nebze olsun şevk ve heyecan verdi. Şampiyonluğun kaçırılmasıyla yaşanan üzüntü kulübün malzemecisinden, en tepedeki başkanına kadar önemli bir hayat tecrübesi oldu. Bundan herkes dersler çıkarmalı, geleceğe bu hatalardan arınarak bakılmalıdır..

Son dönemde asılsız iddialarla Türkiye'yi ayağa kaldıranlar, lig bitince "şaibe iddiaları" "lig temiz değil iddiaları" sona erdi diye düşünenlere şimdi ortalıkta yok. Şampiyon olmak adına şaibe yapmakla, karşı takımların kalecilerini futbolcularını ayartmakla suçlanan ve adeta her fırsatta futbol dünyasının derin devleti yakıştırması yapılan Fenerbahçe kulubü yönetimini şaibe ile suçlayanlara sormak gerekir. Bu insanlar acaba son maçta mı futbolcuları ayartmayı, şike yapmayı unutmuşlardır. Fenerbahçe bu kez şaibe yapmayı unuttuğu için mi şampiyon olamamıştır. Bu çevreler bu sorulara da cevap vermelidir.

Aslında Fenerbahçeli futbolcular Trabzonspor karşısında son 90 dakikada sayısız atak geliştirip, gol fırsatı yakalayarak ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Direklerden dönen, çizgiden çıkarılan ya da kalecinin kurtardığı toplardan sadece birisi gol olsa idi bu gün çok farklı şeyleri konuşuyor olacaktık. Spor medyası günlerce Fenerbahçe’nin şampiyonluğunun tefrikasını yayınlayacaktı. Ama atılamayan bir gol yüzünden bunların hepsi rafa kaldırıldı.

Fenerbahçe yeni sezonda yeni hedeflere yelken açmalıdır. 300 trilyonluk dev bütçesi ile ses getirecek çok iyi ve kaliteli transferler yapabilir, moralsiz taraftarını tribünlere çekebilir. Basketbol ve voleyboda hem erkek, hem bayanlarda Avrupa'da Final-Four oynayacak güçlü ekipler kurabilir. Bunlar Fenerbahçe Kulübü için hayal olacak işler değildir. Camiada eskisi gibi birlik ve beraberlik sağlanabildiği taktirde başarılı bir dönem mutlaka gelecektir.

EROL DOYRAN [email protected]

21.05.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Lig bitti, şaibe gitti!

  Alex: Bizim için çok üzücü bir son oldu

  HİDDİNK SAHAYA İNDİ

  F.Bahçe'yi itham etmedim

  G.Antep'te Bülent Uygun dönemi

  F.Bahçe taraftarı Aziz Yıldırım'a güveniyor

  Sumocular Kırkpınar'da şov amaçlı güreşecek

  Kadir Has Stadının çimleri değişiyor

  Aydınspor tesislerine 3. defa hırsız girdi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.