21 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

HİDDİNK SAHAYA İNDİ

ABD'DEKİ kamp programına başlayan (A) Milli Futbol Takımı, ilk kez yeni teknik direktör Guus Hiddink yönetiminde antrenmana çıktı.

Milliler, uçaktan indikten yaklaşık beş saat sonra, akşam saatlerinde New Jersey'deki Montclair Üniversitesi sahasına giderek çalışmalara başladılar. Milli Futbol Takımı'nın, konakladıkları W Hotel'in sahasında yapılması planlan ilk antrenmanı, saha şartlarının uygun olmaması nedeniyle üniversitenin sahasına alındığı açıklandı. Daha çok Amerikan futbolu için kullanılan sahada antrenman yapan futbolculara, Guus Hiddink ve (A) Milli Futbol Takımı Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin eşlik etti.

TÜRK GURBETÇİLER YANLIZ BIRAKMADI

Takımın ilk antrenmanına toplam 32 futbolcu katılırken, Bayern Münih ile Şampiyonlar Ligi finaline çıkmaya hazırlanan Hamit Altıntop'un aday kadroya daha sonra dahil olacağı öğrenildi. ABD kampına 33 kişilik geniş bir aday kadroyla gelen (A) Milli Futbol Takımının, Montclair Üniversitesi sahasındaki çalışması yaklaşık bir saat sürdü. Çalışmalara düz koşu ile başlayan futbolcular, daha sonra kondisyon ve kültür fizik hareketleri yaptılar. Kısa bir toplu çalışmanın ardından Hiddink futbolcularla bir süre konuştu, ardından antrenman sona erdi. Futbolcular, otobüsle New Jersey eyaletinin Hoboken şehrindeki W Hotel'e geçtiler. Antrenmanı, New Jersey'de yaşayan az sayıda Türk taraftar da izledi.

ÇEK MİLLİ TAKIMI DA AYNI OTELDE

(A) Milli Futbol Takımı ile 22 Mayıs Cumartesi günü New Jersey'nin Harrison şehrindeki Red Bull Arena'da bir hazırlık karşılaşmasına çıkacak Çek Cumhuriyeti (A) Milli Futbol Takımı da milliler ile aynı otelde konaklıyor. (A) Millilerden 10 dakika önce Hoboken'daki W Hotel'e giriş yapan Çek Milli Futbol Takımı'nda, Beşiktaş'ta futbol oynayan Tomas Sivok da yer alıyor.

21.05.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Lig bitti, şaibe gitti!

  Alex: Bizim için çok üzücü bir son oldu

  HİDDİNK SAHAYA İNDİ

  F.Bahçe'yi itham etmedim

  G.Antep'te Bülent Uygun dönemi

  F.Bahçe taraftarı Aziz Yıldırım'a güveniyor

  Sumocular Kırkpınar'da şov amaçlı güreşecek

  Kadir Has Stadının çimleri değişiyor

  Aydınspor tesislerine 3. defa hırsız girdi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.