24 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Yapacak çok şey var

A MİLLî Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, (A) Millî takımının Çek Cumhuriyeti maçında güzel oynadığını ama daha yapılacak çok şey olduğunu söyledi. Hiddink, (A) Millî Futbol takımının Çek Cumhuriyetini 2-1 yendiği maçın ardından yaptığı açıklamada, ABD’de 12 gün boyunca bulunup 3 maç yapma olanağı ve antrenman yapmalarının kendisi için iyi olduğunu, bu şekilde oyuncuları daha yakından tanıma imkanı bulacağını belirtti.

(A) Millî takımının maçta güzel oynadığını ama daha yapılacak çok şey olduğunu söyleyen Hiddink, ‘’Tabiî bu sezonun sonu onu da dikkate almak lâzım, oyuncuların antrenmanlarda ve bugünkü maçtaki durumundan mutluluk duyuyorum’’ dedi.

(A) Millî Takım Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin de maçın ardından Türk ve yabancı gazeteciler için basın toplantısı düzenledi. Oğuz Çetin maçı değerlendirmesinin sorulması üzerine, ABD kampının ne kadar yararlı olduğunu ilk günden beri gördüklerini, ABD’deki maçlarda çok sayıda Türk vatandaşının kendilerine destek verdiğini, ortamın bu açıdan son derece güzel olduğunu belirterek, herkese teşekkür etmek istediklerini belirtti. Çetin, ‘’Yine bu maça girerken bizim için çok önemli olan iki sporcumuza jübile yaptık, Okan ve Emre’ye, onlara da bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum’’ dedi. Çetin, maçın ilk yarı ve ikinci yarının büyük bir bölümünde istediklerini ortaya koyduklarını belirtti.

24.05.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  İtalya'da İnter çoşkusu

  Franck Ribery, sözleşmesini uzattı

  Yapacak çok şey var

  A. Gücü, Lemerre ile yollarını ayırdı

  NBA’de Boston Celtics finale doğru

  Serkan: Bu yıl kupa, seneye şampiyonluk

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.