28 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Arda Liverpool'la anlaşmaya yakın

GALATASARAY'DA forma giyen Arda Turan'ın, Premier League ekiplerinden Liverpool yolunda olduğu ileri sürüldü. İngiliz basınında yer alan haberde, 23 yaşındaki oyuncunun, Arsenal ve Tottenham'dan ziyade, Liverpool ile anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi.

Haberde, Liverpool'daki geleceği belirsiz olduğu için Arda konusunda daha önce herhangi bir yaklaşımda bulunamayan Benitez'in, son gelen bilgilere göre Arda'yı takıma katma konusundaki niyetini ifade ettiği, Tottenham ile Arsenal'in gelişmeleri yakından takip ettiği kaydedildi. Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in, Barcelona'ya transferi gündemde olan Cesc Fabregas'ın geleceğine odaklandığı ve Arda Turan konusuna uzak kaldığı belirtilen haberde, Benitez'in İngiliz ekibindeki durumunun halen belirsizliğini koruduğu ve bunun, Liverpool'un Arda için girişimde bulunma olasılığını etkilediği ifade edildi.

POTADA ALTYAPI SEÇMELERİ

Galatasaray basketbol takımı seçmeleri 29 Mayıs Cumartesi günü Florya Metin Oktay tesislerinde yapılacak. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Erkek ve bayan takımına oyuncu yetiştirmek için yapılacak olan seçmelere 1996 2000 yılları arasında doğan sporcular katılabilecek. Seçmelerin doğum tarihlerine göre saatleri ise şu şekilde açıklandı; 1996 Doğumlu sporcular saat 10:30, 1997 Doğumlu sporcular saat 11:30, 1998 Doğumlu sporcular saat 12:30, 19992000 Doğumlu sporcular 13:30

28.05.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Euro 2016'yı yapabilecek güçteyiz

  2016'da karar günü

  Arda Liverpool'la anlaşmaya yakın

  Voleybolda önemli sınav

  Formula 1'de bin jandarma güvenliği sağlayacak

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.