02 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Fenerbahçe göze hoş gelen futbol oynayacak

FENERBAHÇE'NİN yeni teknik direktörü ve sportif direktörü Aykut Kocaman, göze hoş gelen ama aynı zamanda da süratli futbol oynayan bir takım kurmak amacında olduklarını söyledi.

Aykut Kocaman, Fenerbahçe Dergisi'nin temmuz ayı sayısında yer alan röportajında, Fenerbahçe'nin her zaman yüksek teknik becerisi olan yıldız oyunculardan kurulu bir takım olduğunu ifade ederek, ''Biz bu sene bu teknik becerinin yanına bir de hızlı düşünülen ve hızlı oynanan bir oyun anlayışını eklemek istiyoruz. Futbol yapımız için şimdilik, göze hoş gelen ama aynı zamanda da süratli futbol oynayan bir takım yaratmak amacındayız diyebilirim'' dedi.

FENERBAHÇE TRANSFER HİÇ BİTMEZ

Transferlerle ilgili bir soru üzerine Kocaman, şunları kaydetti: ''Fenerbahçe'de transfer hiçbir zaman bitmez denir. Bu bir bakıma doğrudur. Fenerbahçe gibi büyük bir camia önündeki maçı ya da maçları düşündüğü gibi önümüzdeki sezon, hatta sezonları da şimdiden düşünmek zorundadır. O nedenle evet Fenerbahçe'de transfer hiç bitmez. Ayrıca bu sezon için de gelecek yeni oyuncular olacaktır. Bu takım bir araya geldikten, eksiklikler görüldükten sonra da olabilir, şu anda da olabilir. Doğru zamanda, doğru futbolcuyu, doğru fiyata bulduğunuzda; almalısınız.''

STOCH TAKIMA KATKI SAĞLAYACAKTIR

Kocaman, yeni transferler Stoch ve İlhan Eker'e de değinerek, ''Stoch'u uzun süredir zaten takip ediyorduk. Stoch, başarılı bir ekip çalışmasıyla kadromuza dahil edildi. İlhan Eker de yine uzun süredir takibimizde olan bir oyuncuydu ve onun transferi de gerçekleşti. İlhan Eker, savunmamızdaki açıkları giderecektir. Stoch, gençliği, yetenekleri, dinamizmi, toplu ve topsuz oyundaki sürati ve yüksek öz güveni ile takıma katkı sağlayacaktır'' dedi.

02.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  SPOR YAPAN GENÇLER BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN UZAK DURUR

  Fenerbahçe göze hoş gelen futbol oynayacak

  Stoch taraftarı merak ediyor

  Beşiktaş Avusturya'da ilk özel maçını yarın yapacak

  Trabzonsporlular Günü 2 Ağustos'ta kutlanacak

  NBA Yetenek Kampı İstanbul'da bugün başlıyor

  Mesut Özil: Arjantin'i yenebilecek kalitedeyiz

  97. Fransa Bisiklet Turu 188 ülkede yayınlanacak

  Halil Altıntop Frankfurt'la sözleşme imzalaycak

  F.Bahçe Kulübü: Guiza'nın sözleşmesi değiştirilmedi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.