20 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Peçeyi yasaklamak İngiltere’ye yakışmaz

İNGİLİZ Bakan Damian Green, Fransa’da yasaklanan peçenin İngiltere’de de yasaklanması konusunda yükselen seslere karşı yaptığı açıklamada, böyle bir yasağın söz konusun olmadığını ve İngiltere’ye yakışmayacağını söyledi.


Türkiye, Afganistan’da önemli bir aktör

BM'NİN Afganistan Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Türkiye’nin Afganistan’da çok önemli bir rol oynadığını belirterek, “gururlu Afgan halkıyla” ile

Clinton, Pakistan’la kalıcı ortaklık istiyor

PAKİSTAN'DA bulunan ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, ABD ile Pakistan arasında imzalanan terörle mücadele, enerji, su, tarım, eğitim ve sağlık an


  Fransa’da gerginlik

FRANSA'NIN güneyindeki Grenoble şehrinde, bir kumarhanede soygun girişiminde bulunan gencin polis tarafından vurularak öldürülmesiyle başlayan gerginlik sürüyor.


  Hindistan’da tren faciası

HİNDİSTAN'IN doğusundaki Batı Bengal eyaletinde iki trenin çarpışması sonucu 57 kişinin öldüğü bildirildi. Yetkililer, kazada 40’ı ağır 120 kişinin yaralandığını belirterek, vagonlardan ceset çıkarmayı sürdürdüklerini ve can kaybının artmasından endişe edildiğini kaydetti.


  Hamburg’da eğitim reformu reddedildi

ALMANYA'NIN Hamburg eyaletindeki okullarda 1 Ağustosta yürürlüğe girmesi planlanan ve çocukların uzun süre aynı tip okullarda eğitim görmesi gibi talepleri içeren eğitim reformu, yapılan referandumda reddedildi.


  Meksika Körfezinde yeni sızıntı iddiası

İNGİLİZ petrokimya devi British Petroluim’un (BP) petrolün yayılmasını önlemek amacıyla üstüne kapak yerleştirdiği Meksika Körfezi’ndeki petrol kuyusunun yakınında sızıntı belirlendiği ileri sürüldü.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.