01 Aralık 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Kontrollü şeffaflık kime yarıyor?

Dünyadaki Amerikan Büyükelçiliklerinden Washington'a gönderilen gizli yazışmaların WikiLeaks adlı internet sitesine ulaştırılıp, oradan Amerikan New York Times, İngiliz Guardian, Fransız Le Monde ve İspanyol El Pais gazeteleri ile Alman Der Spiegel dergisine aktarılması sürecinde, belgeleri inceleyip “yayını uygun bulunanlar”ı belirleme işinin havale edildiği 120 gazetecinin kimler olduğu ve bunların hangi kriterlere göre çalıştıkları merak konusu oldu.


BEYAZ SARAY: CİDDî BİR SUÇ

ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Wikileaks internet sitesinin Amerikan Dışişleri Bakanlığının gizli yazışmalarıyla ilgili belgeleri yayımlamasını

İran’la görüşmeler 6-7 Aralıkta

AB'NİN Dışişleri Yüksek Temsilcisi Catherine Ashton, İran’ın nükleer başmüzakerecisi Said Celili ile 6-7 Aralıkta İsviçre’nin Cenevre şehrinde görüşec


  Medvedev: Füze kalkanı olmazsa silahlanma artar

RUSYA Devlet Başkanı Dmitri Medvedev yıllık ulusa sesleniş konuşmasında önümüzdeki on yıl içinde füze kalkanı ile ilgili batılı ülkelerde verimli bir anlaşma sağlamak zorunda olduklarını söyledi.


  Kuzey Kore nükleer programını açıkladı

ABD ile Güney Kore’nin ortak askeri deniz tatbikatı üçüncü gününe girerken, Kuzey Kore ilk defa nükleer programının detaylarını açıkladı.


  Kırgızistan’da koalisyon açıklandı

KIRGIZİSTAN'DA 11 Kasım’da hükümeti kurma görevi verilen Sosyal Demokrat Parti (SDP) lideri Almazbek Atambayev’in, Cumhuriyet Partisi ve Sosyalist Ata-Meken Partisi ile koalisyon hükümeti kurulması konusunda anlaşma sağladığı açıklandı.


  AGİT zirvesine 27 cumhurbaşkanı katılacak

KAZAKİSTAN'IN başşehri Astana’da düzenlenen Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) hükümet ve devlet başkanları zirvesine 27 ülkeden cumhurbaşkanı katılacak.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.