Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe'nin Fatih ısrarı

F.Bahçe Kulübü 2. Başkanı Nihat Özdemir, Tümer Metin'den sonra Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Fatih Tekke'yi de transfer etmek istediklerini belirterek, "Başkan Nuri Albayrak'a kararımızı ilettik. Haber bekliyoruz" dedi. Özdemir, Anelka'ya Avrupa'dan resmî bir teklif gelmediğini söyledi.

Fenerbahçe Kulübü 2. Başkanı Nihat Özdemir, 6 Haziran Salı günü teknik direktör Christoph Daum'un avukatlarının İstanbul'a geleceğini, yapılacak görüşmeler sonucunda teknik direktör konusundaki kararlarını vereceklerini söyledi. Özdemir, ''Daum'un avukatlarıyla görüştükten sonra teknik direktör konusunda alacağımız yol ortaya çıkacaktır. İç transferleri bitirdik. Tümer Metin'i kadromuza kattık. Tümer'in transferindeki ana nedenlerden biri, 100. yılda geniş bir kadroyla çalışmak istememiz'' şeklinde konuştu. Trabzonsporlu Fatih Tekke'yi transfer etmek istediklerini bildiren Özdemir, başkan Nuri Albayrak'a bu isteklerini ilettiklerini belirterek, ''Kararlarının ne olacağı konusunda haber bekliyoruz. Gelecek habere göre çalışmalarımızı devam ettireceğiz'' dedi.

MİSİLLEME

OLAYI YOK

Nihat Özdemir, bir soru üzerine, Nobre'yi transfer etmelerinden dolayı Tümer Metin transferini gerçekleştirerek, Beşiktaş Kulübü'ne karşı bir misilleme içerisinde olmadıklarını söyledi. Özdemir, şöyle konuştu: ''Fenerbahçe'nin hiçbir şekilde misillemeye ihtiyacı yoktur. Tümer, Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli oyunculardan biridir. Fenerbahçe'ye karşı da her zaman çok önemli mücadeleler vermiştir. Büyük bir profesyoneldir. Fenerbahçe'nin böyle bir profesyonele ihtiyacı vardı. Bizim misilleme diye herhangi bir olayımız yoktur. Öyle bir olayın içinde bulunmayız.''

ANELKA'YA TEKLİF GELMEDİ

Nihat Özdemir, Anelka için herhangi bir teklif olup olmadığı yönündeki soruya da ''Anelka bizim oyuncumuzdur. Bizimle sözleşmesi vardır. Kulübümüze gelen herhangi bir resmi teklif bulunmamaktadır'' cevabını verdi.

FATİH FENER'E İMZA ATMADI

Öte yandan Fatih Tekke'nin menajeri Ceylan Çalışkan, şu anda kimseyle sözleşme yapmadıklarını söyledi. Çalışkan, ''Fatih'in kesinlikle hiçbir kulüple görüşmesi olmamıştır. Trabzonspor Kulübü kime verirse, Fatih için de uygun olursa bu doğrultuda transfer olabilir'' dedi. Fenerbahçe'nin Trabzonspor Kulübü ile görüştüğünü açıkladığına dikkati çeken Çalışkan, ''Trabzonspor Kulübü Fenerbahçe ile anlaşırsa, Fatih, Fenerbahçe'ye gidebilir. Kulüp, Avrupa'da bir takımla anlaşırsa Fatih oraya gider. Şu an kesinlikle bir sözleşme söz konusu değil'' diye konuştu.

01.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe'nin Fatih ısrarı

  Transferini babasından bile sakladı

  Potada 13 yıldır finali Efes'le Ülker oynuyor

  Terim'e göre Millî Takım iyi yolda

  Polonya kalecisi kaleden kaleye gol yedi

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004