Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Terim'e göre Millî Takım iyi yolda

A Mili Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, milli takımda oyuncu kazanmanın, maç kazanmaktan daha önemli olduğunu söyledi. Terim, " Takım olma yolunda da iyi gidiyoruz. Ben oyuncularıma hazırlık maçlarının neticesinin önemli olmayabileceğini ancak kazanmayı da elden bırakmamak gerektiğini söyledim'' diye konuştu.

Almanya'da basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yapan Fatih Terim, milli takım oyuncularının belirlenen sistemi oynamaya çalıştıklarını bildirdi. Oynanan futboldan son derece memnun olduğunu dile getiren Terim, ''Buradaki kampın amacı Eylül ayına ve sonraki maçlara hazırlanmak. Kamp şu ana kadar istediğim gibi gidiyor. Takım olma yolunda da iyi gidiyoruz. Ben oyuncularıma hazırlık maçlarının neticesinin önemli olmayabileceğini ancak kazanmayı da elden bırakmamak gerektiğini söyledim'' diye konuştu.

NİHAT VE NURİ ÇOK İYİ

İspanya'nın Villereal takımına transfer olan milli futbolcu Nihat Kahveci'yi çok canlı bulduğunu ifade eden milli takım teknik direktörü, Nuri Şahin ile ilgili bir soruya, ''Nuri'nin zaman ihtiyacı olabilir. Benim için her an göreve hazır olması yeterlidir. Kendi takımında oynaması yeterlidir. Nuri 10 yıl milli takım için çok şey ifade edecek bir futbolcu. Eksikliklerini giderdiğinde çok daha iyi olacak'' diye konuştu.

25 YAŞINDA ABİ OLDULAR

Şu anki milli takımda 25-26 yaşlarındaki futbolcuların artık abi konumuna geldiğini hatırlatan Terim, Murat Ocak'ın genç yaşına rağmen 40 yıllık oyuncu gibi oynadığını ve kendisini memnun ettiğini ifade etti. Terim, Murat'ın, Estonya maçında dizine bir darbe almasına rağmen heyecandan bunu kimseye söylemediğini ifade etti.

01.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe'nin Fatih ısrarı

  Transferini babasından bile sakladı

  Potada 13 yıldır finali Efes'le Ülker oynuyor

  Terim'e göre Millî Takım iyi yolda

  Polonya kalecisi kaleden kaleye gol yedi

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004