Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Millî Takımda gençler Terim'in gözüne girdi

A Milli Takımının Almanya'da oynadığı hazırlık maçında 1-0 yendiği Suudi Arabistan maçında çok iyi bir futbol ortaya koyan Fenerbahçeli futbolcu Can Arat, Fatih Terim'in gözüne girdi.

Basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda Suudi Arabistan maçını değerlendiren Fatih Terim, Can Arat ile Murat'ın defansta başarılı olduğunu söyledi. Fenerbahçe'de ilk 11'de forma giymek istediği yolundaki sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirten Can, "Ben formaya olan ihtiyacımı ortaya koymak istedim. Ama bazı basın organlarında bu isteğim Fenerbahçe'den ayrılacağım yolunda yorumlanmış. Bu yanlış. Kulübümden ayrılacağım yolunda söz söylemedim"dedi.

Suudi Arabistan maçında defansta güven veren Beşiktaşlı Gökhan Zan ise, milli takıma kalıcı olmak istediğini belirterek, "Uzun yıllar Beşiktaş ve milli takım defansında oynamak istiyorum. Hatta Avrupa'da iyi bir takımda forma giyme planlarım bile var."diye konuştu.

Fatih Terim'in yeni gözdelerinden Nuri Şahin ise, Almanya kampının kendisi için son derece faydalı geçtiğini belirterek, "Fatih hocamın bana güvenmesi benim büyük avantajım. Bana güvenenleri mahcup etmemek için her geçen gün daha fazla çalışıyorum."diye konuştu.

Öte yandan Kayserisporlu futbolcusu Gökhan Ünal'ın, sakatlığı nedeniyle Milli Takım kadrosundan çıkarıldığı bildirildi. Milli Takım doktoru Cengiz Dinç, Gökhan Ünal'ın10 gün boyunca antrenmana çıkmasının sakıncalı olduğunu söyledi. Daha önce sakatlıkları nedeniyle milli takım kampından ayrılan Ünal, Orhan Ak ve Fatih Tekke'den sonra, Gökhan Ünal da dün Türkiye'ye döndü.

03.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Lazaroni iddialı geldi

  Millî Takımda gençler Terim'in gözüne girdi

  Beşiktaş Bursaspor'dan Serdar'ı aldı

  Ümit Karan geri adım attı

  50 sayı atan Nowitzki coştu

  Shevchenko, İngiltere'de en pahalı futbolcu

  Kayserispor, Real Zaragoza'dan Toledo ile anlaştı

  Sakaryaspor'a destek lâzım..

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004