Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sakaryaspor'a destek lâzım..

Sakaryaspor Süper Lige çıkar çıkmaz, Ömer Yazıcı başkanlığındaki yönetim istifasını verdi. Bu kamu oyunda şok olarak algılandı ise de, planlanmış bir istifaydı. Her ne kadar önceden açıklanmamış olsa da zımni başkan, Aziz Duran bunu biliyordu. Sadece kamuoyu bilgilendirilmemişti.

Sakaryaspor da bilinen bir hadise var ki; başkan kim olurssa olsun, asıl başkan gölgedeki Aziz Duran'dır. Bu sebeple yönetimin kimlerdenolduğu pek önemli değil. Yeter ki futbola özgü yöneticiliği bilenler göreve gelsin. Ancak bu noktada Aziz Duran'a tavsiyem yönetimde profesyonellere yer vermesi. Futbol şubesi sorumluluğu, mali işler, altyapı gibi konularda mutlaka profesyonel ve deneyimli isimleri yetkili kılmalı.

Sakaryaspor Süper Lige çıkarak zor bir olayı gerçekleştirdi. Burada kalıcı olmak daha da zor. Sakaryaspor daha önce de bu lige, bir çok kez çıkıp düşen bir takım. Bu nedenle belediye başkanı Aziz Duran sıkı tedbirler almalı. Sağlam temeller atılmalı. Tesis fakiri olan Sakaryaspor'un önceliklerinden biri bu olmalı. Komplike bir tesis içintemel bu sezon mutlaka atılmalı.

Tabi ki, ilk etapta Sakaryaspor kadrosunu güçlendirmeli. En az 10 tane kaliteli oyuncuya ihtiyaç var. Bu işlerin gerçekleşmesi için yüksek paralara ihtiyaç var. Şampiyonluk gecesinde Ankarada'ki fotoğrafa bakınca, bu destek olur diye düşünüyorum. Sakarya milletvekillerinin tamamı, TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar, Sakaryalı işadamları mutluluk fotoğrafında yer aldılar. Şimdi bunların destekleri söz konusu. Diğer taraftan Adapazarı'n da çokça sanayi kuruluşları var. Bugüne kadar bu kuruluşlardan Sakaryaspor'a ciddi destek yapılmadı. Bunun hayata geçirilmesi lazım. Ama en önemlisi bunları süratle yapmak.

Said OKUR

03.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Lazaroni iddialı geldi

  Millî Takımda gençler Terim'in gözüne girdi

  Beşiktaş Bursaspor'dan Serdar'ı aldı

  Ümit Karan geri adım attı

  50 sayı atan Nowitzki coştu

  Shevchenko, İngiltere'de en pahalı futbolcu

  Kayserispor, Real Zaragoza'dan Toledo ile anlaştı

  Sakaryaspor'a destek lâzım..

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004