Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

“Mevlânâ filmi” ABD yolcusu

Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Ercan Uslu, Büyükşehir Belediyesinin önemli projelerinden, uzun süredir üzerinde çalışılan Mevlânâ’nın hayatı ve yaşadığı dönemin konu edileceği filmin hazırlıklarının devam ettiğini belirtti.



Çanakkale’nin kültür envanteri çıkarılıyor

Eski adı Kale-i Sultaniye olan ve 17. yüzyılın sonlarında ipek, yelken bezi ve çanak çömlek imalatıyla ün yapan Çanakkale’nin tarihi ve arkeolojik dokusunu inceleyerek kültür envanterini çıkarmak için valilik bünyesinde arkeolog, sanat tarihçisi ve sivil toplum kuruluşlarından uzmanların oluşturduğu bir komisyon kuruldu.



GAP Haber yayın hayatına başladı

Şanlıurfa’nın sesi olmayı hedefleyen GAP Haber Gazetesi yayın hayatına “merhaba” dedi. İstanbul’da aylık olarak yayınlanacak gazetenin genel yayın yönetmenliğini gazeteci Yusuf Kürkçüoğlu üstlendi. Cebrail Elmas’ın sahibi olduğu gazete; tabloid boy, 24 sayfa olarak yayınlanacak.



Vali Yavaşcan, Radyo Mega’daydı

Şanlıurfa’ya 96.5 MHz ve dünyaya www.urfamega.com üzerinden yayın yapan Radyo Mega’da bu haftaki “Bir Konu, Bir Konuk” programına “Uygarlıklar Şehri Şanlıurfa’da Yönetim ve Koordinasyon” konusuyla, Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan konuk oldu.



Altın Portakal 16-23 Eylül’de

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından Real Hipermarketler Zinciri’nin sponsorluğunda düzenlenen 43. Antalya Altın Portakal Film Festivali ve 2. Uluslararası Avrasya Film Yarışması’’, bu yıl 16-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004