Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fatih içini döktü

"Yurt içinde değil, yurt dışında bir takıma gitmek istiyorum. Bunu da 3 yıldır sürekli söylüyorum. F.Bahçe ile anlaşmadım. Anlaşsam 'anlaştım' derim. Bıraksınlar senaryo üretip, yalan yazmayı."

Trabzonspor'un Takım Kaptanı Fatih Tekke, kendisinin yurt içinde değil, yurt dışında bir takıma gitmek istediğini ve bunu da 3 yıldır söylediğini belirtti. Fatih Tekke, yerel Kuzey Ekspres Gazetesine yaptığı açıklamada, yurt içinde değil yurt dışında bir takıma gitmek istediğini belirterek, ''Bunu da ilk defa söylemiyorum, 3 yıldır söylüyorum'' dedi.

BEN HAİN DEĞİLİM

Hakkında çıkan haberlerin onda birini bilmediğini ifade eden Fatih Tekke, ''Yöneticilerle de bu konuda konuşmadım. Konuşursam çıkıp haber veririm.Birileri beni basına satıyor. Ama kim olduğunu bilemiyorum. Benim söylemlerim dışında bir sürü şeyler çıkıyor. Oturulmuş konuşulmuş olsa bir şeyler söyleyeceğim. Yaşanan gelişmelerin hiçbirinden haberim yok. Bu kadar Trabzonspor'da mücadele ettik. Elimizden geleni yaptık. Beni hain olarak göstermek istiyorlar'' diye konuştu.

AVRUPA'YI İSTİYORUM

''İnsanlar birilerini karalamakla bir yere varacaklarını zannediyorlarsa yanılıyorlar'' diyen Fatih, şöyle konuştu: ''Ölene kadar bu camianın içerisinde kalmak istiyorum. Beni kötülemek isteyenler ne kazanacaklar, onu bilmiyorum. Ben Avrupa'da oynamak istiyorum. Bu benim acizane fikrim. Buna da saygı duyulması lazım. Herkes kendi kafasına göre bir şeyler yazıp çiziyor. Yok 'Fatih Fenerbahçe ile anlaştı', yok 'şu kadar para ve oyuncu verilecek', yok '100 yılın pazarlığı' gibi yazılar çıkıyor. Bıraksınlar yalan yazmayı. Ben anlaşsam 'anlaştım' derim. Ama beni hain ve kötü adam olarak göstermek istiyorlar. Bu emellerine ulaşamayacaklar.''

TEŞEKKÜR BEKLİYORUM

Fatih, sözlerini şöyle tamamladı: ''Artık bunlardan sıkıldım. Kafamın rahat olmasını istiyorum. O yüzden bıraksınlar senaryolar üretmeyi. Çünkü Trabzonspor'da sakat sakat oynadım. Takıma katkılarım oldu. Dört seneden beri Trabzonspor'un kaptanlığını yapıyorum. Kupalar aldık. Şampiyonluğu kılpayı kaçırdık. Tabi bunları söylerken arkadaşlarımla yaptık. Bunlara insanlar saygı duysunlar. Fatih'e bir teşekkür edilmesi gerekir. Ama kimse teşekkür etmiyor. 'Fatih ayrılacak' gibi başka şeylerle insanlar kafalarını yoruyor. Beni gören 'abi ne olur ayrılma Trabzonspor'dan' diyor. Ben de 'Avrupa olursa ayrılırım, başka ayrılmam' diyorum. Bundan başka ne söylemem gerekir?''

18.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fatih içini döktü

  Hakan: Duâlarla şampiyon olduk

  Sırp basını: Kupada rezil olduk

  Konyaspor'u gözü Berkant'ta

  Ülkerspor'dan Euroleague itirazı

  Maradona'ya 200 euro ceza

  Elektrik kesilince idareyi bastılar

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004