Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hakan: Duâlarla şampiyon olduk

Kahramanmaraş Galatasaraylılar Derneği'nin şampiyonluk gecesine katılan Galatasaray'ın kaptanı Hakan Şükür, takımı tutan tutmayan Türk halkının duaları ile şampiyon olduklarını kaydetti

Kahramanmaraş Galatasaraylılar Derneği'nin şampiyonluk gecesine katılan Galatasaray'ın kaptanı Hakan Şükür, dondurma ile boyunun ölçüsünü aldırırken, et satırı ile dondurma kesti. Kahramanmaraş Galatasaraylılar Derneği, Ergun Gürsoy ve Hakan Şükür'ün, katıldığı gece ile şampiyonluğu kutladı. Gecede konuşan Ergun Gürsoy, "Bu sene Türkiye'nin yüzde 70'i Galatasaray'ın şampiyon olmasını istedi. Allah da istedi. Ve bu yüzden Galatasaray şampiyon oldu"dedi. Kendilerinin yalnız bırakmayan Vali ve Emniyet Müdürü'ne teşekkür eden Gürsoy, şöyle konuştu: "Sağ olsunlar sayın Valim ve Emniyet Müdürüm bizi şereflendirdiler. Ben muhtelif yerlere gidiyorum. Galatasaray'ı tutmayanlar gecelere gelmeye ayakları pek çekmiyor."

Her zaman takımın arkasında olduğuna dikkat çeken Gürsoy, "Galatasaray'ın arkasın bir bekçi, onun yücelmesini isteyen bir neferiyim. Dolayısıyla zaman zaman bekçilik, zaman zaman tenkit, zaman zaman da alkış bizden gelecektir. Bizi kimse yok oldu zannetmesin. Her zaman varız"şeklinde konuştu.

Plaketinin Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın elinden alan Hakan Şükür ise takımı tutan tutmayan Türk halkının duaları ile şampiyon olduklarını kaydetti. Tarihi Kahramanmaraş Kalesi'nde düzenlenen gecede Ergun Gürsoy ve Hakan Şükür kızlarıyla sahneye çıkarak şampiyonluk pastasını kesti. Ardından MADO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Kambur, yaptığı dondurma şovda lastik gibi sündürdüğü dondurma ile yıldız futbolcunun boyunun ölçüsünü aldı. Daha sonra çengele asılı dondurmayı et satırı ile kesmek isteyen Hakan Şükür, bir hayli zorlandı.

18.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fatih içini döktü

  Hakan: Duâlarla şampiyon olduk

  Sırp basını: Kupada rezil olduk

  Konyaspor'u gözü Berkant'ta

  Ülkerspor'dan Euroleague itirazı

  Maradona'ya 200 euro ceza

  Elektrik kesilince idareyi bastılar

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004