Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sırp basını: Kupada rezil olduk

Sırbistan Karadağ'ın Dünya Kupası'nda Arjantin karşısında aldığı 6-0'lık mağlubiyet, ülke basını tarafından 'felaket' olarak değerlendirildi.

Sırbistan Karadağ basını, Arjantin yenilgisini manşetlerden duyururken, günlük Politika Gazetesi, 'Yenildik ve aşağılandık' sözleriyle mağlubiyeti okuyucularına aktardı. Gazete, yenilginin ülke tarihinin en ağır mağlubiyetlerinden birisi olduğunu belirtti.

Ülkenin bir başka günlük gazetesi Press ise büyük başlıklarla, 'Onlar Sırbistan'ı rezil ettiler' derken, gazetenin ön sayfasında Sırbistan Karadağlı oyuncuların maçtan sonraki üzgün görüntüleri verildi. Gazete, ayrıca "Sırbistan taraftarları, yalnızca ilk beş dakikada mutluydular. Ancak ondan sonra maç bitene kadar depresyondaydılar ve maç boyunca büyük zulüm yaşadılar" yorumunu yaptı.

Hemen hemen tüm Belgrad kökenli gazeteler, sayfalarında, başkent meydanlarında ve açık kafelerde maçı izleyen, umutsuz ve ağlayan taraftarların fotoğraflarını sayfalarına taşıdılar.

Ülkenin günlük spor gazetelerinden Sportski Zurnal ise, mağlubiyetin ardından özeleştiri yaparak, "Suçu sadece kendimizde aramalıyız. Çünkü eski dünya şampiyonunun gücünü önemsemedik. Yüksekten uçtuk ve bu nedenle de düşüşümüz çok acı verdi" ifadelerine yer verdi.

Vecernje Novosti Gazetesi ise, "Arjantin'de herkes tango yaptı ve oyuncular maçta eğlendiler. Ancak, bu maç hem taraftarlarımız hem de futbolcularımız için bir felaket oldu. Dünya Kupası, Sırbistan Karadağ'ın kadro kapasitesinin yetersiz olduğunu göstermiş oldu" ifadelerini kullandı.

18.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fatih içini döktü

  Hakan: Duâlarla şampiyon olduk

  Sırp basını: Kupada rezil olduk

  Konyaspor'u gözü Berkant'ta

  Ülkerspor'dan Euroleague itirazı

  Maradona'ya 200 euro ceza

  Elektrik kesilince idareyi bastılar

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004