Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

TSE belgeli şifa kaynağı

Şifalı kaplıcalarıyla ünlü Kütahya’nın Yoncalı, Ilıca, Emet Yeşil, Simav Eynal, Emet Dereli, Tavşanlı Göbel kaplıcalarına Türkiye’nin dört bir bucağından binlerce insan dinlenmeye, şifâ bulmaya geliyor. Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Çitgöl Beldesinde bulunan kaplıcalar, TSE belgeli çalışıyor. Belediye Başkanı Recep Yalçın, hedeflerinin en kaliteli hizmeti sunmak olduğunu dile getirdi.

Kütahya’nın Simav İlçesinin yine kaplıcalarıyla tanınmış beldelerinden biri de Çitgöl. Jeotermal enerji deposu olarak bilinen, ilçe merkezinde jeotermal enerjinin ısıtma ve seralar kullanıldığı Simav’da, son dönemlerde Çitgöl kaplıcaları modern yapıları ve yönetim anlayışıyla adından sıkça söz ettirir hale geldi. Çünkü Çitgöl kaplıcaları TSE’li hizmet veriyor. Çitgöl’de konaklayan misafirler, kaplıcalardan memnun olarak ayrılıyorlar.

HEDEF EN KALİTELİ HİZMET

Beldenin kaplıcalarını TSE belgesine kavuşturan ve kaliteli hizmet anlayışını ön plana çıkaran Belediye Başkanı Recep Yalçın, TSE’li hizmet anlayışını; “Hizmet anlayışımızdaki farkı fark eden, duyan ve en nihayetinde Çitgöl Kaplıcalarını ve tesislerini tercih eden tüm değerli misafirlerimiz için en kaliteli ve modern hizmeti sunmak” şeklinde açıklıyor. Kaplıcalara dinlenmek, tatilini geçirmek için gelenlerin Çitgöl’den memnun ayrılması için ne gerekirse yapmaya çalıştıklarını belirten Başkan Yalçın, “TSE’li hizmet anlayışımız bunun bir göstergesidir” diyor. Yalçın; “Modern işletmeciliğin gereklerine inanmış, kalifiyeli, yaptıkları işe ruhlarını katan ve hep “misafir gözüyle” bakabilen bireylerden oluşan ekibimin ve benim gelecekten çok güzel beklentilerimiz var” diyerek, bu anlayışın gereği en kaliteli ve modern hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirtiyor. Başkan Yalçın,” Misafirlerimiz bizim için değerlidir. Kaplıca içerisinde misafirlerimizin hizmetine sunulmuş her mekân, her kullanım aracı ve her çalışan, hizmetteki kaliteyi yansıtacak şekilde özenle seçilmiştir. Geleneksel Türk misafirperverliğini sergilemek en büyük amacımızdır. Çalışanlarımız bireysel ve hizmet sorumluluk anlayışını kazanmış ve aynı amaç için bir araya gelmişlerdir. Böyle bir anlayışın sonucu tesisimizden ayrılan her misafirimizin aklında “kaliteli hizmet” kalır” şeklinde düşüncelerini açıklıyor.

NASIL GİDİLİR?

Çitgöl Kaplıcaları, Kütahya ili Simav ilçesi Çitgöl Belediyesi sınırları içerisinde olup, kaplıcaların Kütahya’ya uzaklığı 150 km., Simav merkeze uzaklığı 4 km., Çitgöl merkeze uzaklığı ise 1 km.’dir. Tesislerde düzenli olarak her saat başı Simav merkeze ve Çitgöl merkeze belediye otobüsleriyle ulaşım hizmeti verilmektedir.

HASTALIKLARA ŞİFÂ

Çitgöl’deki şifâlı kaplıcalar, cilt / deri hastalıkları, kireçleme, mide ülseri, egzama, bel fıtığı, ortopedik rahatsızlıklar, böbrek taşlarının dökülmesi, her türlü romatizmal hastalıklar, siyatik, ruhen ve bedenen görülen yorgunluklar, kadın hastalıkları, ameliyat sonrası rehabilitasyon, kırık çıkık gibi birçok hastalığa iyi geliyor.

Salih AYTEMUR / KÜTAHYA

29.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kretschmer: Süreç başarıya ulaşacak

  Dindarlar zarar görecek

  Erdoğan: Barış içinde yaşayalım

  Ağar: Merkez sağda çatı DYP’dir

  Bartholomeos: Deprem ilâhî ceza

  Türkiye demokrasiyi yerleştirecek

  Rektörler Köşk’e çıkacak

  Koray Aydın’dan da siyasete dönüş sinyali

  Gül: Karşılıklı şantajlar çözüm getirmez

  Üniversite gençliğe beceri veremiyor

  Akdağ: Sağlık harcamalarında tasarrufu düşünmüyoruz

  AKP önüne TMK yürüyüşü

  Hastanelerde enfeksiyonun kaynağı yetersiz personel

  Müzakere sürecine İngiliz katkısı

  Hakkari’de çatışma 1 er şehit oldu

  Silâhı satan da gözaltında

  Habur’da rüşvet operasyonu: 35 gözaltı

  Hastanede yangın paniği

  Türkiye sağlıkta tedbirsiz

  İstanbul’da toplu ulaşım rahatlaycak

  Basın Konseyinden reyting raporu

  Klimalar hasta edebilir

  Hafızlar mezun oluyor

  Çocuklara camiler sevdirilecek

  TSE belgeli şifa kaynağı

  Sigaranın dumanı da öldürüyor

  İlk defa deniz gördüler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004