Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Jens Lehmann ülkesinde kahraman gibi

Alman basını, Alman Millî Takımı’nın Arjantin’i yenmesiyle ilgili haberlere geniş şekilde yer verdi. Bild gazetesi, birinci sayfadan ‘’Penaltı kahramanı Lehmann başlığıyla verdiği haberde, Almanya için ‘’parti’’nin devam ettiğini ve artık çok sayıda taraftarın Almanya’nın Dünya şampiyonu olacağına inandığını yazdı.

Haberde ayrıca, başşehir Berlin’deki ‘’taraftar şenliği’’nin düzenlendiği ‘’17.Juni’’ caddesinde yaklaşık 1 milyon kişinin toplandığı ve polise hemen hemen hiç bir iş düşmediği belirtildi. Berlin’de 3 haftadan bu yana düzenlenen ‘’taraftar şenliği’’ sırasında toplam 125 kişinin adam dövme, 63 kişinin de hırsızlık suçundan gözaltına alındıkları, bu kişilerden 14’ü hakkında tutuklama kararı alındığı kaydedildi.

Gazetede verilen diğer bir haberde de, Arjantinli oyuncuların kaybetmeyi hazmedemedikleri belirtilerek, Cufre’nin maç sonrasında Mertesacker’e tekme atarken bir fotoğrafına yer verildi. Dünya Kupası Organizasyon Komitesi Başkanı Franz Beckenbauer de, gazeteye yazdığı bir makalede, Almanların sinirlerinin daha güçlü olduğu şeklinde yorum yaptı.

Almanya’nın başşehri Berlin’de yayımlanan ‘’B.Z’’ gazetesi de, birinci sayfada ‘’Lehmann, sen bir devsin’’ başlığıyla verdiği haberde, 5-3’lük penaltı heyecanından sonra Almanya’nın eğlenmeye devam ettiğini yazdı.

02.07.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fatura Pekerman’a

  Jens Lehmann ülkesinde kahraman gibi

  İtalyan basını: Sırada Almanya var

  Geleceğe ‘Umut’lu bakıyor

  Nobre imzaladı

  Barça formasına UNICEF logosu

  A. Gücü’ne yeni patron

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004