Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Geleceğe ‘Umut’lu bakıyor

Trabzonspor’un genç forvet oyuncusu Umut Bulut, takımda etkili forvet oyuncularının bulunması sabebi ile kadroya girip girememekte bir sıkıntısının bulunmadığını belirterek oynadığı futbolla Fatih Tekke ve Şota gibi bordo-mavili takımda iz bırakmak istediğini söyledi.

Geçtiğimiz sezon Ankaragücü forması ile attığı 16 gol ile gol krallığı sıralamasında 7. sırada yer alan genç forvet oyuncusu Umut Bulut, Trabzonspor forması altında daha çok gol atmayı hedeflediğini belirterek, “Trabzonspor’da hiçbir zorluk çekmiyorum. Milli takımda oynadığım arkadaşlarım ve abilerim var. Trabzonspor’da benim kafama yatkın bir yer. Antrenmanlarda olsun diğer zamanlarda olsun her şey çok güzel gidiyor” dedi.

Yıllar önce Şota ile Trabzonspor’un çok iyi bir sezon geçirdiğini, Fatih Tekke’nin ise yeteneğinin ve yaptıklarının tartışılamayacağını ifade eden Umut Bulut, “Trabzonspor yıllar önce Şota ile çok iyi bir sezon geçirdi. Fatih ağabeyin ise yeteneği ve yaptıkları tartışılmaz. Bende onlar gibi inşallah Trabzonspor’u uzun yıllar hizmet ederim. Bugün nasıl herkes bu oyunculardan bahsediyorsa, yarın da benim için aynı şekilde bahsedilmesini isterim. Fatih Tekke ve Şota gibi ‘Umut’ta burada iyi işler yaptı, güzel izler bıraktı’ demeleri en büyük temennim. Ama bunun için çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Onun için de çok çalışıp Trabzonspor’un başarısı için mücadele edeceğim. Onların yaptığını Trabzonspor’da yapabilirsem o zaman ne mutlu bana derim” şeklinde konuştu.

02.07.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fatura Pekerman’a

  Jens Lehmann ülkesinde kahraman gibi

  İtalyan basını: Sırada Almanya var

  Geleceğe ‘Umut’lu bakıyor

  Nobre imzaladı

  Barça formasına UNICEF logosu

  A. Gücü’ne yeni patron

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004