Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fransa'da kupa bayramı

Fransız basını zafer manşetleri atarken, milli takımın turnuvanın favorisi Brezilya'yı yenerek büyük bir başarıya imza attığını duyurdu. Gazete, turnuvanın ardından futbolu bırakacak olan kaptan Zidane'ın ''muhteşem'' bir oyun sergilediğini yazdı. Paris'te özellikle Champs-Elysees meydanındaki kutlamalara yaklaşık 500 bin kişi katıldı, Polis taşkınlık yapan 69 kişiyi gözaltına aldı.


Brezilya halkı ağlıyor

Çeyrek finalde Fransa'ya 1-0 yenilerek kupaya veda eden Sambacılar şok içinde. Maç sonrası bazı Brezilyalı taraftarlar, üzüntülerini ağlayarak gösteri

Beşiktaş Paris'e gitti

Süper Lig'de 2006-2007 sezonu hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan Beşiktaş, kamp çalışmaları için Fransa'ya gitti.


  Beşiktaş'ta kombine kart satışı bugün başlıyor

Beşiktaş'ta 2006-2007 sezonunun kombine kart satışlarına, yarından itibaren başlanacak. Kombine kartlar, BJK İnönü Stadı Biletix Satış Merkezinin yanı sıra telefonla ve internet üzerinden satılacak.


  Cem Deda Avrupa'nın en genç hakemi

Türk hakemler, Avrupa'nın önde gelen ligleri arasında en düşük yaş ortalamasına sahip olurken, en çok kart gösterenler sıralamasında ilk sıralarda yer alıyor. Futbol Extra'nın yaptığı araştırmada Avrupa liglerinde en sık görev alan hakemler İngilizler.


  2006'yı ahırda izliyorlar

Kars'ın merkeze bağlı Derecik köyünde vatandaşlar, köylerinde kahvehane ya da köy odası bulunmadığı için Dünya Kupası maçlarını ahırda kurdukları televizyondan izliyorlar.


  Trabzon 20 gün Almanya'da

Yeni sezon öncesi hazırlıklarının ilketabını dün kendi tesislerinde tamamlayan Trabzonspor, 20 günlük hazırlık çalışmaları yapmak üzere uçakla Almanya'ya gitti.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004