Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Brezilya halkı ağlıyor

Çeyrek finalde Fransa'ya 1-0 yenilerek kupaya veda eden Sambacılar şok içinde. Maç sonrası bazı Brezilyalı taraftarlar, üzüntülerini ağlayarak gösterirken, takımının ruhsuz oynadığını dile getirdiler. Teknik Direktör Parreira, herkesin çok acı bir an yaşadığını söyledi. Yıldız oyuncusu Ronaldo ise bu yenilgiden dolayı millî takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

Brezilyalı taraftarlar, Dünya Kupası çeyrek finalinde Fransa'ya yenilmenin şokunu atlamadı. Frankfurt Waltstadıon'da Fransa ile oynadığı çeyrek final maçını 1-0 kaybeden Brezilya, Dünya Kupası'na veda etti. Maç sonrası bazı Brezilyalı taraftarlar, üzüntülerini ağlayarak gösterirken, takımının ruhsuz oynadığını dile getirdiler. 18. Dünya Kupası Almanya 2006`da Fransa, Brezilya'yı 57. dakikada Henry'nin attığı golle devirerek, yarı finalde Portekiz`in rakibi oldu. Yarı final maçı 5 Temmuz'da Münih'te yapılacak. Diğer yarı final maçı ise Almanya ve İtalya arasında 4 Temmuz'da oynanacak.

DÖNMEYE HAZIR DEĞİLDİK

Öte yandan Brezilya Milli Takımının teknik direktörü Carlos Alberto Parreira ise herkesin çok acı bir an yaşadığını belirterek, şunları söyledi: ''Brezilya Milli Takımının çeyrek finalde elenmesi çok acı. Hiç birimiz şimdiden dönmeye hazır değildik. Güçlü bir takıma karşı zorlu bir mücadele oldu. Fransa'nın çok tehlikeli olduğunu ve Zidane gibi özel bir futbolcuları olduğunu biliyorduk. Maça iyi başladık, ancak Fransa daha iyi oynamaya başladı. Defansta çok iyi durdular ve sürekli kanatlardan geldiler. Finale kadar ulaşmayı düşündüysek de yenilgiyi kabul ediyoruz. Şimdi gelecek için yeniden düzenlenmemiz lazım.'' Brezilya Milli Takımının yıldız oyuncusu Ronaldo da bu yenilgiden dolayı Brezilya Milli Takımından ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

03.07.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fransa'da kupa bayramı

  Brezilya halkı ağlıyor

  Beşiktaş Paris'e gitti

  Şaş sakatlandı

  Beşiktaş'ta kombine kart satışı bugün başlıyor

  Cem Deda Avrupa'nın en genç hakemi

  2006'yı ahırda izliyorlar

  Trabzon 20 gün Almanya'da

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004