Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Türkiye, Filistin için devrede

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı George Bush ile telefon görüşmesi yaptı. Başbakan Erdoğan, ABD Başkanı Bush’dan, Filistin yönetiminin kaçırılan İsrail askerinin bulunması için istediği zamanın ve fırsatın bulunması için çaba göstermesini istedi.


Karadeniz sele teslim

Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde 2 saat süren sağanak yağış hayatı felç etti. Sel sularının etkisiyle sürüklenen araçlar işyerlerine de büyük zarar verdi. Ön

Gül: İsrail ve Filistin barış için çaba sarf etmeli

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Ortadoğu’da son dönemde tansiyonun yükseldiğini dikkat çekerek, hem İsrail’in hem de Filistin’in


  İttifak arayışında hüsran

Rahşan Ecevit, “sağlı-sollu ittifak” arayışlarının siyasî partiler ayağını tamamladı. NTV'nin haberine göre, Meclis içi ve dışı partilerin genel başkanlarıyla görüşen Ecevit’in ittifak çağrısına şimdiye kadar sadece DSP ve Hür Parti’den destek geldi.


  Baykal: TMK yetersiz

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Terörle Mücadele Yasası’nın Türkiye’nin terörle mücadelesi açısından gerekli düzenlemeleri içeren bir kanun olmadığını savundu. Baykal, TMK’nın, terörle mücadelede, gerekli etkinliği sağlayacağı konusunda güven vermediğini iddia etti.


  Arınç: Müzakereler kesilmez

TBMM Başkanı Bülent Arınç, Türkiye’nin AB’ye üyelik müzakere sürecini başarıyla sürdürdüğünü ifade ederek, “Zaman zaman sorunlarla karşılaşılması mümkün. Her ülke üyelik sürecinde bu tür sorunlarla karşılaşmıştır. AB’ye tam üyelik hedefi doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz’’ dedi.


  Medya olumlu adımları da görsün

Avrupa Müslümanları Konferansında konuşan Mısır Müftüsü Şeyh Ali Cuma, birlikte çalışarak belli değerleri oluşturmak gerektiğinin altını çizerek, “Bu yönde çalışmalarımız var. Ama medya olumlu yönde atılan adımları yeterince ele almıyor. Daha ziyade yanlış anlamalar, çelişkiler üzerinde duruyor” dedi.


  Samsun’lu öğrenciler Paris’te

‘Herkes için Güvenlik Afiş Yarışması’nın Türkiye birincisi Samsun 23 Nisan İlköğretim Okulu 3/G sınıfının 36 öğrencisi, Türkiye’yi Fransa’da temsil etti.


  Alman Melanie İslâmiyeti seçti

Sinop’ta, Alman asıllı Melanie Sinesi (30) adlı Hıristiyanlığın Evangelist mezhebine mensup bir bayan, İslâmiyet’i seçerek Müslüman oldu. Melanie Siensi, daha sonra ismini Meryem olarak değiştirmek istediğini açıkladı.


  Yaz ishalinden korunun

Sıcakların artması ile birlikte hava şartlarına bağlı çeşitli hastalıklarda vatandaşların korkulu rüyası olmaya başladı. Uzmanlar, özellikle yaz ishaline karşı vatandaşları uyarıyor.


  DYP’den dostluk ve kardeşlik şöleni

DYP Mersin İlçe Başkanlığınca hazırlanan ve organize edilen “1.Kırat Dostluk ve Kardeşlik Şöleni” Emirler Köyü piknik ve mesire alanında gerçekleştirildi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004