Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe Zico'ya teslim

Brezilya'nın efsane futbolcusu "Beyaz Pele" olarak anılan Arthur Antonios Coimbra Zico ile Fenerbahçe arasında 2 yıllık anlaşma sağlandığı, Zico'nun Fenerbahçe'nin Samandııra Tesisleri'nde İnegölspor ile Cuma günü oynayacağı hazırlık maçını izleyeceği kaydedildi. Moraci Santanna ve Edu'nun, Zico'nun ekibinde yeraldığı bildirildi.


Taraftardan Zico'ya tam destek geldi

Fenerbahçe'de, Christoph Daum'un yerine teknik direktörlüğe getirilen ''Zico'' lakaplı Brezilyalı teknik adam Arthur Antunes Coimbra'ya sarı-lacivertl

Rüştü 1 yıllık sözleşmeye imza attı

Fenerbahçe Kulübü, son 2 sezondur takımda kiralık olarak forma giydirdiği milli kaleci Rüştü Rençber ile1 yıllık sözleşme imzaladı.


  Bobo'ya yılda 600 bin dolar

Beşiktaş, siyah-beyazlı takımda geçen sezon kiralık olarak forma giyen Brezilyalı futbolcu Deyvison Rogerio Da Silva'nın (Bobo) bonservisinin alındığını ve 4 yıllık sözleşme imzalandığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na bildirdi.


  Albayrak: Chelsea Stepanov'u istedi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, gelecek 5 yılın takımını oluşturduklarını söyledi. Albayrak, ''Devre arasında 9 futbolcuyu kadromuza kattık. Bu sezon öncesi de 4 oyuncu aldık. Mali noktayı da göz önünde bulundurduğumuzda iyi bir iskelet kadro oluşturduk'' dedi



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004