Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Güler: Elektriğe zam yok

Enerji Bakanı Hilmi Güler, elektriğe şu an için bir zammın söz konusu olmadığını bildirdi. Enerji Bakanlığı Müsteşarı Sami Demirbilek de, elektriğe zam yapılacağı iddialarını yalanlayarak, “Yaşanan elektrik kesintisiyle zam konusunun hiç bir alakası yok. Kimse zam beklemesin” dedi.


İnşaatçılar fırsatçılık yapıyor

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Şükrü Koçoğlu, artan inşaat maliyetleri sebebiyle konut fiyatlarının yükseldiğini belirt

İnşaat metrekare maliyeti arttı

Belediyeler tarafından, yapı kullanma izin belgesi verilen yapıların, arsa payı hariç inşaat metrekare maliyetleri bu yılın 1. döneminde, geçen yılın


  Taksi ve dolmuşa zam talebi

İstanbul Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Semih Kaçanoğlu, taksi ve dolmuş yolcu taşıma ücretlerinin yüzde 25 oranında artırılmasını istediklerini söyledi.


  Otomotivciler Automechanika 2006’da buluşacak

İki yılda bir Frankfurt’ta düzenlenen ve otomobiv yedek parça sektörünün nabzının tutan Automechanika Frankfurt 2006, bu yıl 12-17 Eylül 2006 tarihinde Frankfurt’ta gerçekleştirilecek.


  Sezgin güven tazeledi

Güney Marmara Genç İşadamları Federasyonu (MAGİFED) gerçekleştirdiği genel kurul toplantısında, ilk dönem başkanlığını yapan GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Sezgin’i üyelerin oy birliği ile tekrar MAGİFED Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirdi.


  57 bin işsiz, İş Bulma Kurumuna başvurdu

Geçen yıl, 57 bin 892 üniversite mezunu, Türkiye İş Kurumu aracılığıyla iş aradı. Türkiye İş Kurumu’na başvurmayan üniversite mezunu işsiz sayısı yaklaşık 230 bin kişi. İşsizlik 2002’de yüzde 10.3, 2003’te yüzde 10.5, 2004 ve 2005’te ise yüzde 10.3 olarak gerçekleşti.


  Örnek projede mutlu son

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) AB destekli olarak yürüttüğü “Hidrolik Teknisyeni Yetiştirme Projesi” 5. dönem öğrencilerinin de mezun olmasıyla sona erdi. Başarıyla tamamlanan proje kendi alanında da bir ilki gerçekleştirerek “örnek” oldu.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004